O învățătoare a fost bătută de mama unui copil, la o școală din județul Satu Mare

0
Publicat:

Incidentul șocant a avut loc la școala din Hrip, comuna Păulești din județul Satu Mare. Învățătoarea, o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost agresată fizic de către o femeie, care era de fapt mama vitregă a unui elev.

Școala din Hrip, județul Satu Mare FOTO PresaSM
Școala din Hrip, județul Satu Mare FOTO PresaSM

Martorii care au asistat la incident spun că femeia i-a aplicat învățătoarei mai mult lovituri cu pumnii și palmele. Motivul, conform PresaSM, ar fi fost acela că elevul și-ar fi sunat mama vitregă și s-ar fi plâns că învățătoarea l-ar fi bătut. Nimeni însă nu a putut confirma dacă învățătoarea l-a lovit sau nu pe copil. Nici directorul unității de învățământ nu a confirmat.

Totuși, mama vitregă a elevului a venit la școală val-vârtej și i-a făcut „dreptate” elevului, aplicându-i mai multe lovituri învățătoarei.

Cadrul didactic a depus plângere penală împotriva femeii, care este concubina tatălui biologic al copilului.

Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare ar fi deschis un dosar penal în acest caz pentru a clarifica întreaga situație. De asemenea, Inspectoratul Școlar Județean a deschis o anchetă în acest caz, dat fiind faptul că fapta s-ar fi produs în incinta unității de învățământ.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite