Șase dintre agresorii agentului de penitenciar din Craiova au fost reținuți. Printre ei este și fiul unui important om de afaceri iordanian

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanții IPJ Dolj au anunțat că, în urma scandalului din clubul craiovean Buddha, au fost identificați 8 agresori. Doi dintre ei sunt dați în continuare în consemn la frontieră. Victimele, agentul de penitenciar și prietenul său, sunt în continuare internați.

Captură VIDEO
Captură VIDEO

Scandalul a avut loc în dimineața zilei de 16 septembrie în clubul craiovean Buddha. Un agent de penitenciar era în local împreună cu un prieten.  Fiul unui cunoscut om de afaceri din Craiova, de naționalitate iordaniană, însoțit și el de mai mulți amici, stătea la o masă alăturată. În local cânta o formație, iar solistul alesese de minute bune să cânte doar pentru iordanian și prietenii săi. Polițistul ar fi vrut la un moment dat să dea o dedicație și a luat microfonul solistului. Totul a degenerat imediat într-o bătaie violentă.

Întreaga bătaie a fost surprinsă de camerele de supraveghere din local. Imaginile arată violența cu care au fost bătute cele două victime.

După aproape 72 de ore de la eveniment, reprezentanții IPJ Dolj au precizat că s-au luat primele măsuri în acest caz.

"În urma activităților informativ-operative desfășurate de polițiști, a fost stabilită identitatea a opt bărbați implicați în altercație, cu vârste cuprinse între 21 și 34 de ani, din județul Dolj.

În seara zilei de 18 septembrie, în urma audierilor și a probatoriului administrat, șase dintre cei opt au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore, patru dintre aceștia sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar doi pentru săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violente, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea făra drept de obiecte periculoase.

Totodată, se continuă cercetările și pentru depistarea celorlalți doi bărbați care se sustrag cercetărilor", au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

În cursul zilei de marți, 19 septembrie, față de persoanele reținute va fi propusă luarea unei măsuri preventive. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite