Mașină de poliție „fezandată” cu ciocanul de un cetățean supărat. Ce motiv a invocat acesta VIDEO

0
Publicat:

O autospecială de Poliție din cadrul IPJ Caraș-Severin a fost distrusă de un cetățean supărat. În fața anchetatorilor, omul și-a motivat gestul.

Mașina a fost lovită cu un ciocan - captură video
Mașina a fost lovită cu un ciocan - captură video

Sindicatul polițiștilor Europol a prezentat imaginile cu mașina „atacată” cu ciocanul.

„Acestea sunt imaginile unui stat “eșuat” și a Poliției Române îngenuncheate de factorul politic. În ultimii 20 de ani, tot ce înseamnă protecție juridică a polițistului și autoritate a poliției au fost terfelite și distruse sistematic, până la nivelul pe care îl vedeți în aceste imagini”, spun sindicaliștii. 

Ei releatează că un cetățean, în mijlocul nopții, profitând că la postul de poliție nu era niciun polițist (la 90% din posturi este aceeași situație) a luat un ciocan și a „fezandat o autospecială de politie Duster” aparținând Postului de Poliție Măureni din județul Caraș-Severin.

„Imaginile sunt revoltătoare și reflectă la acest moment gradul de educație a unei părți importante a societății, votanții preferați de mâine ai politicienilor”, spun cei din Sindicatul Europol.

Autorul distrugerii a fost identificat și prins de către polițiștii din cadrul Secției Nr. 5 Poliție Rurală Bocșa.

A fost prezentat în fața procurorilor, care au dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

„Ce este de-a dreptul halucinant a fost justificarea bărbatului pentru gestul său: “nu suport poliția”, dar și amenințarea că pe viitor va mai comite alte asemenea fapte”, mai spun sindicaliștii.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite