Un sucevean a mers beat la Poliție să ceară autorizație de reparație după ce a intrat cu mașina într-un gard

0
Publicat:

Deoarece bărbatul mirosea puternic a băutură, el a fost testat cu etilotestul și a rezultat că era beat. Omul s-a ales cu dosar penal. 

Șoferul a fost testat pentru consumul de alcool FOTO Arhivă Adevărul
Șoferul a fost testat pentru consumul de alcool FOTO Arhivă Adevărul

Un bărbat de 45 de ani, din comuna suceveană Coșna, a avut tupeul să meargă beat la Poliție după ce a produs un accident rutier cu pagube.

Șoferul a mers la postul de poliție din Dorna Candrenilor, marți dimineață, și le-a cerut agenților o autorizație de reparație din cauză că intrase cu mașina în gard și o avariase grav.

Cum bărbatul mirosea a băutură, agenții l-au verificat cu etilotestul, rezultând o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Omul a fost dus la spitalul din Vatra Dornei, unde i s-a prelevat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au demarat cercetări și au stabilit că luni seară șoferul respectiv a consumat băuturi alcoolice într-un local din orașul Vatra Dornei, după care, la orele 22.30, s-a urcat la volan și a plecat spre casă.

Pe DN 17, pe raza localității Dorna Candrenilor, din cauza consumului de alcool, acesta a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina într-un gard.

Șoferul nu a fost rănit însă mașina a fost grav avariată în urma impactului cu gardul.

Tocmai de aceea, la primele ore ale dimineții de marți, deși mai avea alcool în sânge, el s-a prezentat la Poliție și a solicitat autorizație pentru repararea autoturismului.

Bărbatul de 45 de ani s-a ales  cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Nu este primul caz de acest gen, în județul Suceava. Un alt bărbat, de 38 de ani, este cercetat după ce a ajuns la Poliție tot în stare de ebrietate și a cerut autorizație de reparație pentru că intrase cu mașină în șanț.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite