Un polițist care încearcă să oprească o mașină fără șofer a ajuns viral pe internet. Momentul amuzant a fost filmat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O înregistrare video cu o mașină care circula fără șofer și pe care un polițist încerca să o oprească a devenit virală pe TikTok. Clipul a ajuns la peste 14 milioane de vizualizări. În clip se poate vedea cum un polițist încearcă să ghideze o mașină Waymo.

Clipul devenit viral pe internet arată cum un polițist încearcă să oprească o mașină care circulă fără șofer. Pe fundal se aude un pasager care încearcă să îi explice acestuia că mașina se conduce singură și nu este lăsat să o controleze. 

"Domnule, nu ne putem mișca. Ne pare rău. Această mașină nu ne lasă să ne mișcăm. Nu suntem la volan", se aude pe fundalul clipului.  

Johnny Romano, utilizatorul care a urcat clipul pe TikTok, a afirmat că a fost prima dată când a utilizat un astfel de serviciu în care mașina se conduce singură. El a fost impresionat de această experiență. Mașina s-a întâlnit cu o paradă și un ofițer de poliție. A încercat să evite mulțimea, dar a ajuns chiar în fața paradei, în loc să meargă mai departe. Mașina s-a oprit când un polițist încerca să o ghideze în altă parte, 

FOTO Captura TikTok
FOTO Captura TikTok

"A știut cum să răspundă și să încerce, în esență, să evite parada. Când a dat peste al doilea polițist, și-a dat seama că trebuie să întoarcă", a declarat Romano, relatează Stirileprotv

Serviciul de asistență de la Waymo l-a contacta pe Romano și a rămas cu aceștia la telefon până a ajuns la destinația finală. Polițistul nu s-a supărat după ce și-a dat seama că este o mașină fără șofer. 

"În acest caz particular, vehiculul Waymo a tras în lateral, așa cum a dorit, apoi a efectuat un viraj în mai multe puncte și a ieșit cu succes de pe banda blocată în 90 de secunde de la interacțiunea cu polițistul", a declarat purtătorul de cuvânt al Waymo. 

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite