Polițiști răniți într-un carambol la Cluj. Patru mașini ciocnite din cauza unui șofer neatent

0
Publicat:

Un carambol în care au fost implicate o autospecială a Poliției și alte trei mașini a avut loc, în cursul dimineții zilei de luni, 24 aprilie, în Cluj. Accidentul s-a soldat cu șase răniți, printre care și doi polițiști

Un accident în care a fost implicată și o mașină a Poliției a avut loc în Cluj FOTO ISU Cluj
Un accident în care a fost implicată și o mașină a Poliției a avut loc în Cluj FOTO ISU Cluj

Potrivit primelor date, totul ar fi pornit de la un șofer care, în timp ce se deplasa cu autoturismul înspre strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulație, respectiv de pe banda 1 pe banda 2.

În scurt timp, la fața locului s-au deplasat trei autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ. Nu au existat victime, iar șase persoane au fost consultate. Dintre acestea, un bărbat a fost transportat la spital, însă medicii spun că și acesta a suferit doar afecțiuni ușoare.

Reprezentanții Poliției Cluj au emis un comunicat referitor la circumstanțele accidentului în care una dintre mașinile implicate a fost o autospecială a Poliției.

Ce s-a întâmplat

„La data de 24 aprilie, în jurul orei 7.00, pe strada Theodor Mihali din Cluj Napoca, a fost înregistrat un accident rutier, în care au fost implicate 4 autovehicule, dintre care o autospecială de poliție din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Biroul Rutier.

Din primele verificări efectuate s-a constatat că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Florești, în timp ce se deplasa cu autoturismul înspre strada Aurel Vlaicu, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulație, respectiv de pe banda 1 pe banda 2”, informează reprezentanții Poliției.

Tot ei au explicat cum a ajuns să fie mașina Poliției implicată în acest carambol. „Autospeciala de poliție se afla în deplasare pe banda 2 de circulație, în același sens de mers, iar conducătorul auto ar fi încercat să evite coliziunea cu acesta, efectuând un viraj la stânga. Astfel, în urma acestei manevre, autospeciala de poliție a intrat în coliziune cu autoturismul din sensul opus, ulterior aceasta fiind proiectată în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani, iar ulterior într-un alt autoturism”, spun reprezentanții Poliției.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. În urma evenimentului, cei doi polițiști aflați în autospecială au necesitat îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite