Comisari ANPC, agresați de proprietarul unui motel în timpul controlului: „Nu știți să vorbiți cu un bărbat la 73 de ani“ VIDEO

0
Publicat:

Comisarii ANPC au fost agresați în cadrul unei acțiuni de control la o unitate de cazare din Caraș Severin. În urma controlului medical, s-a stabilit că victima s-a ales cu fisură osoasă incompletă și cu echimoze, conform certificatului medico-legal.

Bărbatul care le-a agresat pe femeile coomisar ANPC
Bărbatul care le-a agresat pe femeile coomisar ANPC
Mizeria descoperită  FOTO ANPC
Mizeria descoperită FOTO ANPC
Excremente de șoareci FOTO ANPC
Excremente de șoareci FOTO ANPC
FOTO ANPC
FOTO ANPC

La Motel Camping Silvia SRL, comisarii au depistat nereguli grave: saltele fără protecție, pereți și tavane cu porțiuni ale tencuielilor fisurate, cearceafurile plic și pierde cu porțiuni pătate, țesătură destrămate, saltele îngălbenite.

În depozitul de veselă s-au găsit excremente de rozătoare. Pentru toate aceste nereguli, motel Silvia, încadrat în acte ca fiind hostel, a fost închis.

La finalul controlului, două femei comisar ANPC au fost oprite de către un bărbat de 73 de ani care a afirmat că este proprietarul clădirii în care îşi desfăşoară activitatea unitatea de cazare, dar care nu mai figurează în acte.

El a cerut explicaţii pentru sancţiunile acordate şi, la un moment, a început să înjure și, la un moment dat, s-a repezit să scoată cheia din contact şi a lovit-o pe una dintre ele peste mâini.

În urma controlului medical, s-a stabilit că victima s-a ales cu fisură osoasă incompletă și cu echimoze, conform certificatului medico-legal. 

La fața locului au fost chemați și oamenii legii pentru a calma spiritele. 

Comisarul ANPC a ajuns la spital FOTO ANPC
Comisarul ANPC a ajuns la spital FOTO ANPC
Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite