Restaurantul Delfinul, închis de inspectorii OPC. S-au descoperit gândaci și alimente expirate VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unei sesizări, inspectorii de la Protecția Consumatorilor au mers în control joi, 17 noiembrie 2022, la restaurantul Delfinul din Constanța. La fața locului s-au descoperit gândaci și utilizare de ustensile neprofesionale.

La verificarea efectuată în baza unei sesizări, a fost controlat operatorul economic ce desfășoară activitate de alimentație publică, la care s-au constatat mai multe deficiențe: utilizarea de materii prime cu data limita de consum depășită, schimbare stare termica a materiilor prime fără să fie autorizat în acest sens, prezenta porțiunilor de rugină în spatii de depozitare a produselor alimentare.

De asemenea, cu ocazia controlului s-au depistat infiltrații în tavan, prezența gândacilor, desfășurarea de practici comerciale incorecte, folosire ustensile neprofesionale și reutilizare ambalajelor de materii prime.

Cum arată bucătăria restaurantului Delfinul FOTO OPC
Cum arată bucătăria restaurantului Delfinul FOTO OPC

Pentru toate aceste neconformități, s-a aplicat o amendă în valoare de 8.000 lei și două avertismente și s-a dispus măsura de oprire temporară a prestării serviciului de alimentație publică până la remedierea deficiențelor constatate.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite