Un bărbat care a ameninţat o femeie într-un bar, cu o drujbă, lăsat în libertate: „Te tai în bucăţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
drujba pornita

O instanţă de judecată din Vâlcea a considerat că un bărbat care ameninţat cu moartea o persoană, folosindu-se de un motoferăstrău, nu reprezintă un pericol public, motiv pentru care a respins propunerea de arestare preventivă a acestuia.

Agresorul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Măldăreşti, de care aparţine teritorial comuna Tomşani - Vâlcea unde s-a petrecut fapta. 

Marţi, 3 mai, un judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Horezu a decis să-l lase în libertate, sub control judiciar. 

În seara de 1 mai, bărbatul de 30 de ani se afla într-un bar din localitate când s-a enervat că nu mai este servit de către barmaniţă, pe motiv că băuse prea mult. A început să facă scandal şi cum nu a fost băgat în seamă s-a dus acasă de unde a luat o drujbă cu care s-a întors înarmat în local. 

Aici a început să ameninţe că dacă nu i se va da băutură îi va tăia în bucăţi pe toţi cei care-i apar în cale. Prima victimă a fost chiar fiica barmaniţei, o femeie de 30 de ani care a încercat să-l calmeze. Doar că agresorul şi-a îndreptat întreaga furie împotriva acesteia şi a început să alerge după ea cu drujba în funcţiune. Până la urmă, aceasta a reuşit să sune la 112 şi să cheme Poliţia în ajutor. 

„Bărbatul din Tomşani a fost reţinut iniţial pentru 24 de ani, fiind cercetat sub aspectul comiterii infarcţiunii de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţiei Rurală Măldăreşti care au ajuns la faţa locului în urma unui apel la 112 au constatat că acesta se afla în stare avansată de ebrietate. În ciuda acestui lucru, a dorit să comande şi să consume băuturi alcoolice, de la bar, dar a fost refuzat de către barman, moment în care a plecat spre domiciliu de unde a luat un motoferăstrău. Bărbatul s-a întors la bar, a pornit motoferăstrăul şi a început să o ameninţe pe apelantă, creându-i astfel o stare de temere”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcea, Cătălin Udrea.

Aceeaşi sursă a mai menţionat că în data de 2 mai agresorul a fost reţinut, în urma probatoriului administrat, fiind încarcerat la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. O zi mai târziu a fost lăsat în libertate. 

Vă mai recomandăm şi:

Cinci zile a rătăcit o femeie prin păduri, până să fie salvată graţie flerului unui poliţist: „Era desculţă şi moartă de foame”

Arestat după ce şi-a desfigurat bunica şi mama cu un topor, pentru cheile de la maşina cu care apoi s-a răsturnat

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite