Oferta de nerefuzat a domeniului schiabil cu cel mai rezistent strat de zăpadă din România: distracţie şi schi de primăvară FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zăpadă din belşug după jumătatea lunii martie pe pârtiile de la Transalpina Voineasa în Vâlcea Foto Domeniul Schiabil Transalpina
Zăpadă din belşug după jumătatea lunii martie pe pârtiile de la Transalpina Voineasa în Vâlcea Foto Domeniul Schiabil Transalpina

Considerat cel mai spectaculos domeniu schiabil din România, Transalpina Voineasa are din această săptămână alte preţuri valabile în timpul săptămânii.

În acest weekend, 19 - 20 martie, pârtiile de la Vidra - Voineasa găzduiesc evenimentul: „Transalpina Freestyle Contest”, organizat de Domeniul schiabil Transalpina - Voineasa, instructor Alexandra Hirsch şi Şcoala de schi Voineasa - Transalpina

Prima ediţie a concursului de schi şi snowboard, cu sărituri la kicker şi alunecări pe elemente de jib este dedicată atât copiilor, cât şi adulţilor, fiind premiată şi cea mai amuzantă căzătură. Înscrierile se realizează exclusiv on-line, iar pentru participare nu s-a perceput taxă. În cazul copiilor este necesar acordul părinţilor sau a tutelarilor. Participanţii sunt obligaţi să poarte casă şi protecţie pentru coloană atât pe durata concursului, cât şi a antrenamentelor. 

GALERIE FOTO PÂRTIILE CU CEA MAI LONGEVIVĂ ZĂPADĂ: TRANSALPINA VOINEASA DIN VÂLCEA

„Simţeam că ceva lipseşte din peisajul de la staţia intermediară şi ştiam cât de mult este dorit şi aşteptat snowparkul de la Transalpina, aşa că nu putem decât să ne bucurăm de ceea ce se conturează după trei zile de muncă intensă din partea shaperilor Şcolii de Ski Voineasa Transalpina şi să vă dam de veste că începând cu acest weekend se reiau provocările la înălţime pe elementele unui snowpark reinventat, care este deschis propunerilor voastre. Aşadar, vă aşteptăm să daţi culoare şi energie primului eveniment de acest gen al sezonului: „Transalpina Freestyle Contest”, au anunţat organizatorii. 

Distracţie şi competiţii pe pârtiile de lângă Lacul Vidra: „Transalpina Freestyle Contest” - Vâlcea

Pentru concurs a fost dedicată o zonă special amenajată, pentru a nu-i incomoda cu nimic pe ceilalţi turişti. Ziua de sâmbătă va fi dedicată antrenamentelor, iar duminică va fi competiţia.

Vremea pare să ţină cu petrecăreţii iubitori de sporturi de iarnă, pentru că sâmbătă, 19 martie, spre exemplu, s-au anunţat zăpadă din belşug, soare şi pârtii aliniate perfect pentru distracţie şi voie bună, toate instalaţiile fiind funcţionale: telegondolă tronson 1 şi 2, telescaun şi teleschi 1 şi 2. 

„Astăzi avem program prelungit pentru a vă putea bucura de apusul superb de la Transalpina!”, au anunţat sâmbătă, 19 martie, organizatorii, menţionând că ultima îmbarcare este la ora 17:00 pentru telegondolă - tronson 1, 16:45 - teleschiuri şi 16:30 - telescaun. 

«Schi de primăvară la Transalpina», toată ziua la jumătate de preţ”

Încă de la deschiderea sezonului, Domeniul schiabil a găzduit weekend de weekend câte un eveniment. Odată cu venirea primăverii, administratorii s-au decis să facă o surpriză celor care vor să petreacă mai mult timp la munte. Din 14 martie, timp de patru zile, în timpul săptămânii se poate schia la jumătate de preţ. Decizia a fost luată după ce iniţial se anunţase închiderea pârtiilor, în timpul săptămânii, pe fondul creşterii preţului la carburant. „Din cauza conjuncturii macroeconomice extrem de nefavorabile, scăderii puterii de cumpărare şi a interesului scăzut pentru sporturile de iarnă în această perioadă, vă informăm că începând de săptămâna viitoare instalaţiile vor fi închise”, au anunţat la început administratorii, pentru ca două zile mai târziu de la acest anunţ să revină asupra deciziei de a închide instalaţiile de transport pe cablu în timpul săptămânii.

Prin urmare, acestea funcţionează în continuare şapte zile din şapte, dar cu alte preţuri în timpul săptămânii: „Ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea dumneavoastră, revenim asupra deciziei de a închide instalaţiile în timpul săptămânii cu o super ofertă: «Schi de primăvară la Transalpina», schiezi toată ziua la preţ de jumătate de zi”, au anunţat administratorii.

Conform ofertei, din 14 martie, preţurile pentru zilele de luni, marţi, miercuri şi joi vor fi de 110 lei un skipass pentru un adult toată ziua, 100 de lei un skipass pentru elev/student peste 14 ani şi 70 de lei un skipass pentru elev 7-14 ani. Restul preţurilor rămân neschimbate.

Chiar şi hotelierii au răspuns pozitiv iniţiativei şi au decis ca în aceleaşi zile să ofere cazare tot la jumătate de preţ: „Pentru a veni în întâmpinarea celor ce vor să se bucure în continuare de sezonul de ski cu pârtii de calitate la preţuri accesibile, reducem tarifele la cazare, la Complex Transalpina Lac pentru zilele de luni, marţi, miercuri şi joi, la jumătate. Reducerea se aplică la recepţie pentru un sejur de minim două nopţi”, au menţionat reprezentanţii uneia dintre unităţile de cazare din apropierea pârtiilor amintind şi de preţurile reduse la skipass-urile Domeniului Schiabil Transalpina.

Pentru săptămânile viitoare, au fost anunţate pentru sfârşit de săptămână încă două evenimente: „Transalpina Winter Bike & Run” pentru data de 2 aprilie şi „Revolution kids - Retro Days” pentru data de 9 aprilie.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Supraimpozitarea, soluţia pentru hotelurile în paragină dintr-o staţiune-fantomă din Munţii Lotrului

Imagine iconică pe pârtiile de la Transalpina: hora păcii împotriva războiului din Ucraina FOTO VIDEO

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite