Un accident rutier cu şapte persoane implicate, dintre care trei victime, a blocat traficul pe Valea Oltului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident rutier cu trei victime din şapte persoane implicate, pe Viaductul Cârligul Mic, de pe Valea Oltului, în Vâlcea Foto ISU Vâlcea
Accident rutier cu trei victime din şapte persoane implicate, pe Viaductul Cârligul Mic, de pe Valea Oltului, în Vâlcea Foto ISU Vâlcea

Accidentul rutier a avut loc vineri seara, 18 martie, pe DN 7 / E 81, pe Viaductul Cârligul Mic, între Călimăneşti şi Brezoi - Vâlcea. O ambulanţă care a participat la ajutorarea refugiaţilor ucraineni în Suceava şi care se întorcea acasă, a acordat primul ajutor victimelor.

„Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea intervin în aceste momente la un accident rutier pe DN 7 - Cârligul Mic. Au rezultat două victime, din şapte participanţi la trafic. Nu sunt persoane încarcerate”, a menţionat purtătorul de cuvânt al ISU, Octavian Fulger. 

GALERIE FOTO CU ACCIDENT PE VALEA OLTULUI - CÂRLIGUL MIC, ÎN VÂLCEA

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vâlcea au menţionat că accidentul s-a soldat în final cu trei victime urmare a coliziunii dintre trei autoturisme. 

Pompierii au mai raportat că la intervenţie a fost alocat un echipaj SMURD şi unul al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Nu s-au raportat scurgeri de combustibil pe carosabil. 

„Echipajul unei ambulanţe Crafter care se întorcea din Siret şi se afla în trafic pe Valea Oltului a acordat îngrijiri medicale la faţa locului şi s-au asigurat măsurile de prevenire şi stingere în caz de incendiu (PSI)”, a mai spus reprezentantul ISU. 

Accident rutier cu trei victime, din şapte persoane implicate, pe Viaductul Cârligul Mic - Valea Oltului, în Vâlcea

Iniţial, traficul a fost blocat parţial, pentru ca la scurt timp circulaţia între Vâlcea şi Sibiu să fie întreruptă total. 

Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea. Există informaţii despre două dintre acestea: „O victimă a suferit un traumatism cranian cu plagă în zona frontală şi hemoragie redusă din punct de vedere cantitativ, un traumatism la membrul inferior drept cu contuzie la nivelul genunchiului şi un traumatism toracic anterior drept cu dureri costale, iar cealaltă - un traumatism cranio-cerebral cu plagă în zona frontală şi pierdere temporară de conştienţă, traumatism de membru superior drept cu contuzie, suspiciune fractură umăr şi traumatism toraco-abdominal”, a mai menţionat Octavian Fulger.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu: „În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”.

Vă mai recomandăm şi: 

UPDATE Femeie lovită de „Săgeata albastră“ care circulă între Bucureşti şi Călimăneşti

Românii sclavi pe plantaţie, la cules de căpşuni şi sparanghel. Fermierul german: „Condiţii simple pentru oameni şi mai simpli“

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite