Moarte stranie într-un microbuz. Un pasager se pregătea să coboare în stație când s-a prăbușit ca secerat

0
Publicat:

Un incident s-a produs sâmbătă dimineața, 10 iunie, într-un microbuz care face curse regulate prin județul Vâlcea. Un călător a murit tocmai când se pregătea să coboare din autovehicul.

Microbuz pentru transport persoane Foto ilustrativă
Microbuz pentru transport persoane Foto ilustrativă

Din informațiile oferite de poliție reiese că victima, în vârstă de 77 de ani, din Scundu, s-a dezechilibrat: „În această dimineață, polițiștii rutieri din municipiul Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu victime. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că incidentul s-a produs într-un microbuz de transport călători condus de un bărbat de 61 de ani, din localitatea Cernișoara. În timp ce a oprit într-o stație din municipiul Râmnicu Vâlcea, un pasager s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe culoarul microbuzului, decedând”.

Sursa citată a mai menționat: Echipajul medical ajuns la fața locului a declarat decesul bărbatului. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Conducătorul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”.

Inițial, s-a crezut că omul s-a dezechilibrat din cauza frânei și în cădere s-a lovit mortal. Ulterior, însă, s-a aflat că bărbatul era cunoscut cu afecțiuni cardiace și cel mai probabil i s-a făcut rău și a suferit un stop cardio-respirator. 

Autopsia va stabili însă care dintre cauze a dus la decesul călătorului.

„Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, au mai precizat reprezentanții Poliției Județene Vâlcea.

Accident de muncă: un bărbat din Neamț surprins de surparea unui mal de pământ

Este al doilea deces survenit în județul Vâlcea, în mai puțin de 24 ore. Vineri, 9 iunie, în apropiere de Râmnicu Vâlcea, în Păușești Măglași, s-a produs un accident mortal de muncă.

Un mal de pământ s-a surpat peste doi muncitori care lucrau la extinderea rețelei de gaz în localitate. Un bărbat de 31 de ani din Iași a rămas îngropat până la brâu, iar un altul, de 42 de ani, din Neamț, până la gât.

În ciuda eforturilor salvatorilor, cel din urmă nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul de către echipajul medical aflat la fața locului. Tatăl acestuia, care a asistat la operațiunile de salvare, a suferit un atac de panică. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite