Accident straniu în Vâlcea. Trei motociclete s-au ciocnit între ele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coliziunea s-a produs marți noaptea, 6 iunie, în jurul orei 22:30, în apropierea municipiului Drăgășani - Vâlcea. Patru persoane au fost implicate în impact, dintre care trei au ajuns la spital.

Trei motociclete s-au ciocnit pe un drum județean din Vâlcea după lăsarea întunericului Foto ISU VL
Trei motociclete s-au ciocnit pe un drum județean din Vâlcea după lăsarea întunericului Foto ISU VL

Din informațiile furnizate de către autorități reiese că accidentul a avut loc pe un drum care leagă municipiul Drăgășani de o localitate învecinată - Ștefănești, pe DJ 677D.

Reprezentanții Poliției Județene Vâlcea au menționat cu privire la ceea ce s-a întâmplat: „La data de 6 iunie, polițiștii rutieri din Drăgășani au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu victime. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că, s-ar fi produs o coliziune între trei motociclete, în municipiul Drăgășani. În urma impactului a rezultat rănirea a trei persoane care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”.

Nu este exclus să se descopere că motocicliștii făceau curse ilegale sub protecția întunericului.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea a trimis la intervenție două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Drăgășani, care s-au deplasat la fața locului cu o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ).

„În urma accidentului, în care au fost implicate trei motociclete, care au părăsit partea carosabilă, patru persoane au fost evaluate medical de către paramedicii SMURD și echipajul SAJ.  Ulterior, trei dintre acestea au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Drăgășani, iar a patra persoană a refuzat transportul la spital. Pompierii militari au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.

Coliziunea din zona Drăgășani reprezintă al doilea eveniment rutier produs pe șoselele din Vâlcea, marți, 6 iunie. Cu aproximativ 12 ore înainte, în zona Horezu, o mașină condusă de o șoferiță, de 36 de ani, din Vaideeni, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un cap de pod de pe marginea DJ 665. În urma impactului, două persoane au fost transportate la spital: șoferița și un pasager de 36 de ani. 

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite