Groaznic accident pe Valea Oltului. Patru persoane, printre care un copil, au murit VIDEO UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai grav accident rutier care a avut loc pe Valea Oltului de la începutul acestui an, s-a produs joi seara, 6 iulie, pe DN7 / E81, pe tronsonul dintre Râmnicu Vâlcea și stațiunea Călimănești - Căciulata.

UPDATE, ora 08:53 Toate victimele sunt din județul Vâlcea. Este vorba despre trei tineri și un copil. Unul dintre șoferii implicați în accident este polonez.

„Conducătorul auto avea 25 de ani, alți doi pasageri 26 și respectiv 32 de ani, și erau din Bujoreni - Vâlcea (localitate pe raza căreia s-a și produs accidentul mortal - n.red.), iar minorul de 14 ani era din localitatea Frâncești. Despre ceilalți doi șoferi se știe că unul are 23 de ani, este din județul Alba, se afla la volanul autotrenului, iar cel al microbuzului este un cetățean polonez”, au menționat reprezentanții Poliției Județene Vâlcea.

Știrea inițială

Din informațiile oferite de autorități reiese că s-a produs o coliziune între un TIR, un microbuz de transport persoane și un autoturism, în care au fost implicate 11 persoane, traficul fiind blocat total între cele două orașe amintite. Accidentul s-a produs cu mai puțin de o oră înainte de miezul nopții.  

În urma impactului extrem de violent, ocupanții din autoturism au murit. Din imaginile video se observă de altfel că mașina s-a transformat într-un morman de fier vechi.

Este vorba despre trei adulți și un minor. Alte șase persoane din microbuz, precum și șoferul din TIR care transporta piese auto „sunt fără probleme medicale”, după cum au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea.

Accident pe Valea Oltului FOTO Captură video
Accident pe Valea Oltului FOTO Captură video

Impact violent între un TIR, un microbuz cu persoane și un autoturism

„În această seară, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au fost sesizați cu privire la faptul că s-ar fi produs un accident rutier în localitatea Bujoreni. Din primele date, se pare că ar fi avut loc o coliziune între trei autovehicule, pe DN 7, la km 182 + 100 m, în localitatea Bujoreni”, au transmis polițiștii rutieri.

Pentru a interveni la accident, ISU Vâlcea a trimis la fața locului un ambulanță pentru victime multiple (ATPVM), 1 SMURD, o Descarcerare. o autospecială pentru stingere cu apă și spumă (ASAS), precum și trei ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță.

„Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea evenimentului rutier. Traficul este blocat total”, au mai menționat reprezentanții Poliției Județene Vâlcea.

Localitatea Bujoreni în care s-a produs accidentul reprezintă unul dintre punctele nevralgice privind circulația pe Valea Oltului. De-a lungul anilor, aici s-au produs unele dintre cele mai grave accidente, în care mulți oameni și-au pierdut viața

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite