UPDATE Accident mortal pe DN7. Un ATV s-a ciocnit de o autoutilitară. Traficul a fost reluat pe Valea Oltului

0
0
Accident mortal pe Valea Oltului la Bujoreni - Vâlcea pe DN7 Foto Poliţia Vâlcea
Accident mortal pe Valea Oltului la Bujoreni - Vâlcea pe DN7 Foto Poliţia Vâlcea

Coliziunea a avut loc vineri după-amiaza, 6 mai, pe raza localităţii Lunca din Bujoreni, în judeţul Vâlcea. Victima se îndrepta spre casă când s-a produs accidentul rutier.

Update, ora 17:55 Traficul a fost reluat pe DN 7 / E 81, în urma evenimentului rutier produs la Bujoreni. La această oră se circulă normal între Călimăneşti şi Râmnicu Vâlcea, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Impactul a avut loc pe DN 7 / E 81, la aproximativ 10 kilometri depărtare de municipiul Râmnicu Vâlcea, spre Călimăneşti. 

„În urmă cu puţin timp poliţiştii Serviciului Rutier Vâlcea au fost sesizaţi cu privire la un accident rutier ce a avut pe Drumul Naţional 7, în satul Lunca, comuna Bujoreni. Poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului au constatat că în eveniment sunt implicate o autoutilitară şi un ATV. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului ATV-ului”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcea, Cătălin Udrea.

Victima avea 40 de ani şi era din Călimăneşti. Urmare a accidentului rutier, traficul în zonă a fost blocat parţial, circulându-se alternativ pe Valea Oltului. 

„Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, a mai menţionat sursa citată.

Vă mai recomandăm şi: 

Primul tronson al Autostrăzii Sibiu-Piteşti, finalizat 70%. Jumătate din drum este asfaltat VIDEO

Cozile disperării, timp de o lună şi jumătate. Trafic infernal pe Valea Oltului: „Aştept nemurirea” VIDEO 

Râmnicu Vâlcea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri