FOTO Cum a rămas un român fără maşină, după ce un stâlp de electricitate i-a căzut pe autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un eveniment rutier ciudat s-a petrecut duminică seara pe o stradă din municipiul Râmnicu Vâlcea după ce un conducător auto a pierdut controlul volanului.

GALERIE FOTO

Un vâlcean a rămas fără maşină după ce un stâlp de electricitate i-a căzut pe autoturism. A lăsat o întreagă stradă fără curent electric şi a păgubit alţi doi proprietari de autovehicule.

Evenimentul rutier a avut loc duminică seara, 20 octombrie, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea, iar un concurs de acţiuni a dus la această finalitate. 

Conducătorul auto implicat a pierdut controlul volanului în timp ce circula pe strada Matei Barasab, din zona de nord a oraşului. Maşina s-a lovit de alte două autoturisme parcate, iar apoi s-a oprit într-un stâlp de curent electric.

Impactul a fost atât de puternic încât, retezat, stâlpul din lemn a căzut pe maşina şoferului vinovat şi a făcut-o praf, după cum reiese şi din pozele ataşate. Mai mult, după eveniment, toată strada a rămas în beznă.

Martori oculari susţin că şoferul circula cu viteză şi din acest motiv ar fi pierdut controlul volanului, lucru care nu a fost până la această oră confirmat oficial. 

În schimb, se ştie că bărbatul vinovat de evenimentele rutiere produse pe strada Matei Basarab din Râmnicu Vâlcea a plecat de la locul accidentului, fiind găsit ulterior de poliţişti la domiciliu. Dar, pentru că, „a refuzat testarea cu aparatul etilotest”, „a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea.  

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite