Antrenorul de fitness acuzat că a drogat în masă mai mulți petrecăreți, arestat la domiciliu. Cine este

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reținut încă de duminică, pentru 24 de ore, antrenorul de fitness acuzat că a drogat cel puțin 15 persoane la o aniversare în Râmnicu Vâlcea a fost primit mandat de arestare la domiciliu.

Dumitru Cojocari antrenorul de fitness acuzat că a drogat în masă 15 persoane în Vâlcea Foto FB
Dumitru Cojocari antrenorul de fitness acuzat că a drogat în masă 15 persoane în Vâlcea Foto FB

Duminică, 22 ianuarie, polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate (CCO) și procurorii DIICOT Vâlcea au reținut o persoană suspectă în dosarul legat de o petrecere cu stupefiante din Râmnicu Vâlcea, în urma căreia 15 invitați, cu vârste cuprinse între 20 și 54 de ani, au ajuns la spital.

Prezentat luni, 23 ianuarie, Tribunalului Vâlcea, un judecător de drepturi și libertăți a respins propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție DIICOT Vâlcea, de arestare preventivă și a decis doar să fie arestat la domiciliu pentru 30 de zile, sub acuzația de trafic de droguri de risc.

Imaginile surprinse de camerele de luat vederi ale hotelului, în incinta căruia s-a organizat aniversarea unui afacerist vâlcean, la care a avut loc incidentul, au reprezentat dovezi incriminatoare în acest caz.

Persoana acuzată este un antrenor de fitness, de 32 de ani, originar din Chișinău, Republica Moldova, care locuiește în Râmnicu Vâlcea de mai mulți ani.

Cine este antrenorul de fitness care a drogat în masă 15 petrecăreți

Dumitru Cojocari este numele antrenorului moldovean acuzat că a drogat mai mulți invitați la o petrecere din Vâlcea, folosindu-se de o prăjitură în care a pus 15 grame de cannabis, după cum au stabilit anchetatorii. 

Din informațiile de pe pagina sa de socializare, reiese că era Fitness Instructor and Personal Trainer la o sală de sport din Râmnicu Vâlcea, din toamna anului trecut (după ce în prealabil mai colaborase și cu alte săli), și că a studiat Marketing în cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, la Universitatea Babeş-Bolyai, din Cluj - Napoca. 

Resturi de cannabis și un grinder, descoperite la perchiziția domiciliară

Reamintim faptul că sâmbătă seara, 21 ianuarie, în cazul a 15 persoane care au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vâlcea, testele cu THC au indicat pozitiv la consumul de droguri.

Din cercetări avea să reiasă că mâncaseră cu toții din aceeași prăjitură, și drept urmare au început să se simtă rău: să acuze afecțiuni digestive, palpitații, atacuri de panică, halucinații, vomă etc..

Pe fir a intrat DIICOT și s-a început o anchetă penală pentru trafic de droguri, în cazul celor 15 pacienți drogați în masă, în urma căreia a fost descoperit Dumitru Cojocari ca fiind cel care a adus respectiva prăjitură cu droguri / cannabis la aniversare. 

La percheziția domiciliară care a avut loc duminică, 22 ianuarie, la locuința acestuia s-au găsit și resturi de cannabis și un grinder.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite