Accident cu patru victime pe Valea Oltului. Traficul pe DN7, paralizat pentru a treia oară FOTO VIDEO

0
Publicat:

Circulația pe Valea Oltului a fost blocată luni după-amiaza, 23 ianuarie, pentru a treia oară în ultimele două zile, dar de această dată în urma unui accident rutier soldat cu patru victime, în Vâlcea.

O coliziune s-a produs în zona Lotrișor, la intrare pe viaductul Cârligul Mic, de pe DN7 / E81, în județul Vâlcea, care a dus la blocarea totală sau parțială a traficului între Râmnicu Vâlcea și Sibiu.

Din imagini (atât foto, cât și video) se observă că este vorba despre  o coliziune frontală, produsă pe fondul unei depășiri negulamentare, într-o zonă cu linie continuă. Mașina roșie din imagini a pătruns pe contrasens. 

„Angajații din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați la un accident rutier produs pe DN7 în Brezoi, Cârligul Mic, unde două autoturisme au intrat in coliziune rezultând cel puțin o victimă încarcerată. Intervin un echipaj de Descarcerare și SMURD-ul de la Garda de Intervenție Brezoi, o autospecială de descarcerare de la Garda de Intervenție Râmnicu Vâlcea și trei ambulanțe SAJ”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Ulterior, sursa citată a precizat și că la fața locului paramedicii SMURD au găsit patru victime, din care una încarcerată care ulterior a fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Trei victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vâlcea, de către cele trei ambulanțe SAJ, de tip C și B2, prezentând politraumatisme și policontuzii. A patra victimă a ajuns cu echipajul SMURD la Spitalul Brezoi cu policontuzii și hipertensiune.

Blocarea circulației, pe DN7, între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, în ultimele 24 de ore

Este pentru a treia oară, în ultimele două zile, când traficul pe Valea Oltului este sugrumat.

Duminică, 22 ianuarie, circulația a fost întreruptă pe DN7 / E81, în Vâlcea, din cauza unor arbori care au căzut pe carosabil în zona Robești - Câineni, iar în Sibiu, din cauza surpării în zona talazului, pe o distanță de 200 de metri lungime între km 246 + 700 m și 246 + 900 m, Serviciul Rutier din cadrul IPJ Sibiu informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, între localitățile Lazaret și Boița.

Traficul în zonă a fost restricționat, circulația fiind dirijată cu ajutorul unui semafor, în vederea demarării lucrărilor de consolidare.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite