Carambol pe Valea Oltului: trei victime, printre care un bebeluș de doar două luni

0
Publicat:

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, produs în ziua de Bobotează, vineri 6 ianuarie, pe DN 7 / E81, în zona Tălmaciu - Sibiu, a dus la blocarea traficului pe Valea Oltului.

Accident pe Valea Oltului în județul Sibiu Imagine ilustrativă
Accident pe Valea Oltului în județul Sibiu Imagine ilustrativă

Din informațiile furnizate de polițiștii Serviciului Rutier Sibiu reiese că este vorba despre un carambol rutier.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că șoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 19 ani, din Tălmaciu, a pătruns în DN 7 fără să se asigure, cu intenția de a vira stânga spre Sibiu. A intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie de 44 de ani, din Brezoi, care se deplasa spre Vâlcea”, a comunicat Luciana Lazăr, purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu.

Iar în urma impactului dintre cele două mașini, autoturismul condus de vâlceancă a ricoșat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un alt autoturism condus spre Sibiu de către o tânără de 26 de ani, domiciliată în Turnu Roșu.

„În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, respectiv a șoferului în vârstă de 19 ani și a doi pasageri din mașina condusă spre Vâlcea: o femeie de 44 de ani și o fetiță în vârstă de două luni”, a mai menționat reprezentanta Poliției Județene Sibiu.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu a comunicat faptul că două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, și un echipaj SAJ (Serviciul Județean de Ambulanță) au intervenit de urgență la fața locului. 

„Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale unei femei de 44 de ani conștiente, cu traumatism la membrul inferior, transportată la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Clinic Județean Sibiu, unui bărbat de 19 ani cu traumatism cranio-cerebral, transportat la UPU Sibiu și unui copil în vârstă de două luni cu traumatism cranio-cerebral și stare de somnolență, transportat la CPU Luther. De asemenea, în accident a mai fost implicată o femeie de 26 de ani care a suferit un atac de panică și a refuzat transportul la spital”, a precizat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

Traficul pe Valea Oltului, între Vâlcea și Sibiu, a fost blocat în urma acestui accident rutier produs pe DN7 / E81.

Este al doilea eveniment rutier grav petrecut vineri în județul Sibiu. În cursul dimineții, un autoturism a intrat într-un stâlp de pe malul Cibinului, în municipiul Sibiu. Șoferul de 25 de ani, din județul Alba, a suferit multiple traumatisme fiind transportat la UPU Sibiu, în stare conștientă.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite