Un tânăr s-a sinucis la Spitalul Voila din Câmpina

0
Publicat:

Un pacient prahovean, în vârstă de 28 de ani, s-a spânzurat cu cablul unei boxe. Tragedia s-a produs sâmbătă, 20 ianuarie, în incinta Spitalului Voila din Câmpina. Tânărul care s-a sinucis era din Românești Prahova, conform observatorulph.ro.

intrare spitalul Voila, Câmpina
Spitalul Voila.Foto: Observatorulph

Surse din cadrul anchetatorilor au precizat pentru sursa mai sus menționată că gestul extrem a fost făcut cu cablul unei boxe audio, dintr-o sală destinată activităților sportive, în cadrul unității medicale câmpinene.

La rândul său, IPJ Prahova a declarat: ”La data de 20 ianuarie, în jurul orei 06.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina, au fost sesizați despre faptul că un tânăr de 28 de ani, din comuna Românești, s-ar fi spânzurat, în timp ce se afla internat într-o unitate medicală din municipiul Câmpina."

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, manevrele de resuscitare fiind efectuate de către un echipaj medical, fără rezultat.

Cu ocazia examinării vizuale a cadavrului, nu au fost observate urme de violență, în afara urmei specifice din jurul gâtului.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transport la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Cercetările continuă pentru a se afla cu exactitate în ce măsură zona unde s-a produs tragedia trebuia supravegheată și cine ar trebui să răspundă pentru felul în care pacienții unei unități medicale de psihiatrie pot să aibă acces în astfel de spații.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite