Un primar din Prahova a cumpărat brelocuri de 20.000 de lei din bani publici: „Am probabil vreo 100 de uși”

0
Publicat:

Primarul unei comune din Prahova ne arată că, în România, candidații încă vor să se facă „remarcați” înainte de alegeri. Edilul în funcție s-a gândit să achiziționeze sute de brelocuri personalizate, pentru a nu mai încurca, spune el, cheile de la instituțiile pe care le administrează.

Primăria Brazi. FOTO Facebook
Primăria Brazi. FOTO Facebook

Se întâmplă în localitatea Brazi, acolo unde edilul, Leonaş Radu, a cumpărat 1.000 de brelocuri personalizate. Edilul a spus că brelocurile sunt pentru instituțiile primăriei.

Păi, datorită faptului că am o grămadă de instituții, începând cu școlile, care și la mine la primărie, deci Primăria Brazi, am probabil că vreo 100 de uși și am zis în felul următor, ca să nu se mai amestece, că tot le puneam cu fel de etichete și avem şi un panou să fie ceva cu emblema comunei Brazi și să le folosim. Am patru săli de sport, am o grămadă de chei care sunt necesare. Fiecare cameră are o cheie. Nu știu dacă ați văzut școlile din comuna Brazi... am patru școli, patru grădinițe, patru săli de sport, Primăria... că nici nu știu dacă-mi ajung toate (n.r brelocurile). Dacă nu mă înșel, am luat 1.000 de brelocuri", a precizat primarul comunei Brazi, Antena 3 CNN.

Adrian Negrescu, analist economic, comentat, la întrebările jurnaliștilor, că „asta e marea problemă în România, mai ales cu comunitățile astea bogate, unde primarul se laudă că ei au de toate.

„Trăiesc foarte bine, nu le trebuie nimic. Ei, când ai foarte mulți bani și n-ai capacitatea de a judeca într-adevăr în necesitatea cheltuirii banului public ajungi la astfel de aberație. Aduceți-vă aminte că suntem în România, unde s-au inventat piramidele de borduri, unde s-au inventat palmierii puși pe mijlocul pasajelor. Adică trăim într-o ţară cu mulţi oameni cu idei năstrușnice care, din păcate, în absența unei legislații foarte bine pusă la punct, își fac de cap și își fac de cap de ani de zile”, a spus el.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite