Nicolae Ciucă și Lucian Bode, cu trenul spre Brașov

0
Publicat:

Liderii PNL au dat startul campaniei electorale. Președintele formațiunii Nicolae Ciucă și Lucian Bode au călătorit cu trenul spre Brașov, unde au participat la o reuniune a filialei.

Biroul de comunicare al PNL a distribuit mai multe imagini cu liderul de partid Nicolae Ciucă și Lucian Bode pe un peron al Gării de Nord și în trenul care urma să îi ducă pe cei doi lideri la Brașov. 

În timpul călătoriei spre Brașov, cei doi lideri au fost surprinși în timp ce lucrau. 

PNL a anunțat miercuri, la Brașov, că George Scripcaru este candidatul formațiunii la Primăria Brașov. Cripcaru va fi va fi susținut și de PSD, potrivit deciziei Coaliției. 

Adrian Veștea, ministrul PNL al Dezvoltării, va candida pentru șefia CJ, urmând ca PSD să aibă un alt candidat propriu. 

Scandal în PNL Timiș 

Calculele PSD-PNL au lăsat fără candidaturi mai mulți lideri care se anunțaseră deja în curs. În Timiș susținerea candidatului PSD pentru șefia CJ a stârnit un scandal care s-a lăsat cu înlăturarea de la conducerea filialei a opozantului Alin Nica. 

În urma înțelegerii între PNL și PSD, potrivit informațiilor Adevărul, pentru funcția de primar al Timișoarei va candida liberalul Nicolae Robu, iar la Consiliul Județean social-democratul Alfred Simonis. Astfel, actualul șef al CJ Timiș, Alin Nica, șeful filialei PNL Timiș, a fost îndepărtat din partid. Ca atare, Alin Nica va pleca, cel mai probabil, în partidul lui Ludovic Orban, Forța Dreptei, ori va candida ca independent la alegerile locale din această vară.

„A fost o execuție în stil golănesc, pe care nu am cum s-o calific altfel, nu a mea, ci a Timișoarei și a Timișului, pentru că practic negând dreptul liberalilor de a avea șansa de a candida și a contracandida stânga aici, în județul Timiș, practic pe noi ne-au exclus din toată această ecuație și acesta este lucrul pe care noi îl reproșăm conducerii centrale. Evident că vom găsi o variantă astfel încât interesele și dorințele, aspirațiile timișenilor de dreapta să fie reprezentate în continuare și voi face în următoarele zile un anunț în acest sens în mod concret. Categoric îmi doresc să candidez la Consiliul Județean pentru un nou mandat”, a spus Alin Nica.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite