Tată arestat pentru terorizarea familiei. Bărbatul și-a violat fiica în mod repetat

0
Publicat:

Un bărbat din Ploiești, în vârstă de 35 de ani, i-a șocat pe anchetatori cu faptele sale. Suspectul a fost arestat preventiv pentru mai multe infracţiuni, între care viol, agresiune sexuală, corupere a minorului şi rele tratamente aplicate minorului.

Fetiță în stare precară SURSA Shutterstock
Fetiță în stare precară SURSA Shutterstock

Victime sunt cei trei copii ai săi, dar și soția acestuia. Suspectul, tată a trei copii cu vârste mai mici de 10 ani, este acuzat că şi-a violat una dintre fiice şi că îi agresa în mod constant pe ceilalţi doi copii şi pe mama acestora.

La data de 13 februarie a.c., poliţiştii Biroului pentru Combaterea Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului Ploieşti au pus în executare 5 mandate de percheziţii domiciliare, în municipiul Ploieşti şi în comuna Ariceştii Rahtivani, la domiciliile unei persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni. În fapt, bănuitul, un bărbat de 35 de ani din municipiul Ploieşti, în cursul anului 2023, ar fi săvârşit mai multe infracţiuni precum viol, agresiune sexuală în formă continuată, corupere a minorului în formă continuată, rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie în formă continuată. La sediul unităţii de poliţie au fost conduse 3 persoane, în vederea audierii”, informează oficiali din cadrul Poliţiei Judeţene Prahova.

Anchetatorii au efectuat în acest dosar cinci percheziţii domiciliare în municipiul Ploieşti şi în comuna Ariceştii Rahtivani.

Fiica cea mare a fost victima abuzurilor sexuale ale tatălui. Abuzurile se petreceau în condiţiile în care cei trei copii locuiau şi cu mama, care era, la rândul ei, agresată fizic, au precizat sursele citate.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Activitatea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Matei Basarab” Ploieşti.

Fetiţă de 12 ani, agresată sexual de un bărbat de 77 de ani

O fetiţă în vârstă de 12 ani a fost agresată sexual, în urmă cu o jumătate de an, pe o stradă din centrul municipiului Ploieşti, de către un bărbat în vârstă de 77 de ani. 

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Toma Caragiu din municipiul Ploieşti un bărbat în vârstă sărută o minoră.

„În urma verificărilor efectuate poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 77 de ani din comuna Bucov, ulterior fiind condus la sediul unităţii de poliţie pentru audiere“, arată sursa citată.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite