Fetiţă de 12 ani, agresată sexual de un bărbat de 77 de ani, în Ploiești

0
Publicat:

O fetiţă în vârstă de 12 ani a fost agresată sexual, marţi după-amiază, pe o stradă din centrul municipiului Ploieşti de către un bărbat în vârstă de 77 de ani, potrivit Agerpres. Pensionarul a fost dus la audieri.

Copiii sunt cei mai vulterabili în fața agresorilor. FOTO Shutterstock
Copiii sunt cei mai vulterabili în fața agresorilor. FOTO Shutterstock

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Toma Caragiu din municipiul Ploieşti un bărbat în vârstă sărută o minoră.

„În urma verificărilor efectuate poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 77 de ani din comuna Bucov, ulterior fiind condus la sediul unităţii de poliţie pentru audiere", arată sursa citată.

Victima, identificată ulterior

În urma investigaţiilor şi a cercetărilor efectuate de polițiști a fost identificată şi depistată persoana agresată, fiind vorba de o minoră în vârstă de 12 ani, din municipiul Ploieşti.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun

Un caz șocant a avut loc recent la Școala nr. 11 „Mihail Sadoveanu" din Galați. O fetiță de numai 8 ani, elevă în clasa a II-a, a fost molestată sexual în toaleta școlii, de un adolescent în vârstă de 15 ani, elev al Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza".

Agresorul, fost elev al școlii, a reușit să treacă neobservat de paznicii unității de învățământ și a întâlnit-o pe hol, pe fetiță, care mergea la toaletă. A intrat peste ea în toaletă, a atins-o în zonele intime și a încercat să întrețină un raport sexual oral cu micuța.  

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite