Băieţii care ar fi violat o fată de 10 ani în baia publică din Ploieşti, trimişi la psiholog. Procurorii caută filmările compromiţătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În clădirea unde a avut loc violul în grup, o altă fată de 17 ani a fost ucisă de către iubitul său gelos FOTO ziarulincomod.ro
În clădirea unde a avut loc violul în grup, o altă fată de 17 ani a fost ucisă de către iubitul său gelos FOTO ziarulincomod.ro

Dosarul violului în grup, în timpul căruia o copilă de zece ani a fost abuzată sexual de mai mulţi adolescenţi, a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Procurorii cercetează deocamdată fapta, iar protagoniştii nu au încă o calitate în dosar, informaţiile fiind confuze la acest moment, potrivit unor surse judiciare.

”Dosarul a fost înregistrat duminică la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti. Se fac cercetări in rem pentru viol, act sexual cu un minor şi o infracţiune de lovire şi alte violenţe. Se pare că ar fi doi presupuşi făptuitori la viol şi patru pentru act sexual cu un minor. La acest moment, există indicii că ar fi şi o infracţiune de competenţa DIICOT, dar nu este nimic cert, încă se fac cercetări la acest moment, urmând ca în condiţiile în care vor rezulta date certe să se dispună declinarea cauzei”, a declarat Iuliana Mihoc, purtător de cuvând al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Adolescenţii acuzaţi de viol şi act sexual cu un minor au, potrivit unor surse judiciare, vârste mai mari de 14 ani, dar mai mici de 16 ani, ceea ce înseamnă că răspund penal.

Fiind vorba despre faza de cercetare ”in rem” (asupra faptei n.red.), nu au fost dispuse măsuri preventive, iar adolescenţii implicaţi în cauză nu au fost încă audiaţi de procurorul de caz.

”Pentru că sunt minori, vor trebui expertizaţi psihologic să stabilim dacă au sau nu discernământ, fiind cu vârste sub 16 ani”, a explicat procurorul Iuliana Mihoc.

Cum s-a aflat despre violul din baia publică din Ploieşti

Ancheta poliţiei în acest caz care a şcoat Ploieştiul a început duminică, 11 iulie, după ce părinţii unei fetiţe în vârstă de 10 ani au reclamat că fiica lor a fost abuzată sexual de mai multe persoane. În urma audierilor, a ieşit la iveală o adevărată încrengătură amoroasă între copila de 10 ani şi mai mulţi băiţei cu vârsta între 12 şi 15 ani. Toţi s-au întâlnit, în urmă cu două săptămâni, într-o clădire abandonată din centrul Ploieştiului, unde cu mult timp în urmă funcţiona baia publică. Aici a avut loc o adevărată orgie sexuală, iar scenele pornografice au fost filmate şi ulterior postate pe reţelele de socializare de către unul dintre băieţi.

Sâmbătă, fata s-a întâlnit cu băiatul pe care îl bănuia că a postat filmările pe Instagram. I-a reproşat acestuia gestul, iar între ei a avut loc o altercaţie verbală şi fizică, în urma căreia fata a fost rănită la mână. După acest incident, adolescentul ar fi încercat să o ademenească din nou pe copilă într-o clădire din cartierul Malul Roşu din Ploieşti (zona Biserica de Lemn), pentru o nouă partidă de sex, doar că fata a reuşit să scape.

Pentru că a ajuns târziu acasă, părinţii i-au cerut socoteală, fiind îngrijoraţi şi în legătură cu rănile de pe corpul copilului. Speriată, fata i-a povestit mamei că a fost atacată pe stradă de un băiat, acesta fiind motivul invocat pentru a explica ora târzie la care ajunsese acasă.

Păriniţii au sunat imediat la poliţie, fără să ştie adevărul despre escapadele amoroase ale fetei lor.

Surse apropiate de anchetă au precizat că la acest moment declaraţiile copiilor sunt confuze, contradictorii, dar cei mai mulţi şi-au recunoscut faptele.

Vă recomandăm să mai citiţi:

„Sex şi crimă în baia publică“, trimis în instanţă. Bărbatul care şi-a ucis iubita cu 30 de ani mai tânără, în faţa judecătorilor

Sex pe bani şi crimă într-o baie publică dezafectată. Cum a fost ucisă adolescenta de 17 ani din Ploieşti

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite