Iarna nu vrea să plece de la munte. Imagini feerice din Parcul Natural Bucegi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ne apropiem de sfârșitul lunii aprilie, dar în Bucegi e iarnă în toată regula. Un video postat pe pagina de Facebook a Regiei Naționale a Pădurilor vorbește de la sine.

Arie protejată de interes național, Parcul Natural Bucegi oferă celor care-l vizitează priveliști impresionante în acest anotimp, chiar dacă atmosfera ne duce mai degrabă cu gândul la sărbătorile de iarnă.

Parcul Natural Bucegi, locul de unde iarna încă nu vrea să plece”, scrie Romsilva în textul care însoțește videoclipul distribuit pe rețeaua de socializare.

Imaginile au fost surprinse de Vali Bălan, ranger la administrația Parcului Natural Bucegi.

 Parcul Natural Bucegi. FOTO Vali Bălan
Parcul Natural Bucegi. FOTO Vali Bălan

„Turiștii au la dispoziție în Parcul Natural Bucegi 52 de trasee turistice pe patru magistrale care străbat întregul parc, marcate cu benzi roșii, galbene și albastre, precum și cruce albastră”, amintește Regia Națională a Pădurilor – Romsilva.

Aflat chiar în centrul țării, Parcul Natural Bucegi este unul dintre cele 22 de parcuri administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, are o suprafață de peste 32.000 de hectare, din care aproape 21.500 de hectare sunt păduri.

Parcul întins pe trei județe

Parcul Natural Bucegi este o arie protejată de interes național ce corespunde categoriei a V-a IUCN și este situat pe teritoriile administrative ale județelor Brașov, Dâmbovița și Prahova.    

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite