Un argeșean suspectat că şi-a violat fiicele minore şi şi-a agresat familia, reţinut de poliţişti

0
Publicat:

Un bărbat din comuna argeşeană Recea, suspectat că şi-a violat în mod repetat fiicele minore şi şi-a agresat familia, a fost reţinut de poliţişti.

Bărbatul a fost arestat Arhivă Adevărul
Bărbatul a fost arestat Arhivă Adevărul

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, agenţii de la Secţia Rurală Buzoeşti au fost sesizaţi în mod direct de către o persoană, în urmă cu o zi, cu privire la faptul că o minoră de 13 ani, din comuna Recea, ar fi fost violată în repetate rânduri de tatăl său.

Poliţiştii au identificat-o ulterior pe minoră, care a confirmat cele sesizate.

Ancheta în acest caz a fost preluată de Serviciul Investigaţii Criminale.

"În urma verificărilor s-a stabilit faptul că un bărbat de 53 de ani, din Recea, şi-ar fi violat fiicele minore, de 13 şi 15 ani, şi şi-ar fi agresat fizic atât soţia, cât şi pe cei patru copii minori. Având în vedere aceste aspecte, cei patru copii minori au fost preluaţi şi predaţi reprezentanţilor DGASPC, în vederea instituţionalizării", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub supravegherea Parchetului de Pe lângă Judecătoria Costeşti, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de viol în formă continuată, rele tratamente aplicate minorilor, lipsire de libertate în mod ilegal, corupere sexuală a minorilor şi violenţă în familie.

După ce a fost audiat, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de vineri să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite