Fată ademenită la plimbare, apoi violată de doi adulți și un băiat de 13 ani, într-o pădure din Arad

0
Publicat:

O fată din județul Arad a fost violată de către doi bărbați și un băiat de 13 ani. Aceștia au ademenit-o în pădurea Dealul Pleșa din Sebiș, unde au violat-o.

Fata a fost violată în pădure FOTO arhivă Adevărul
Fata a fost violată în pădure FOTO arhivă Adevărul

Cei doi bărbați au fost arestați preventiv pentru o durată de 30 de zile. 

„La data de 30.09.2023, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva a doi inculpaţi, cu privire la comiterea infracţiunii de viol, faptă prev şi ped de art. 218 alin.1 şi alin.3, lit.c şi f din Cp. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că în data de 15 septembrie 2023, după o prealabilă înţelegere cu numitul L.M.L. - persoană care nu răspunde penal având vârsta de 13 ani - şi cu inculpatul P.D.D., inculpatul G.A.M. a ademenit-o pe persoana vătămată minoră C.R.I în pădurea Dealul Pleşa din oraş Sebiş, pentru a întreţine relaţii sexuale consimţite cu aceasta, după care, fiind constrânsă de acesta şi de numitul L.M.L., au obligat-o în prezenţa inculpatului P.D.D., să întreţină relaţii sexuale cu acesta din urmă, inculpatul P.D.D. acceptând să întreţină, în aceste condiţii, relaţii sexuale cu persoana vătămată minoră”, a declarat prim-procuroarea Diana Ilca, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ.

Cercetările continuă în acest caz

În data de 30 septembrie 2023, faţă de cei doi inculpaţi s-a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive, fiind sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gurahonţ.

Propunerea fost admisă de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, dispunându-se arestarea preventivă a acestora pe o durată de 30 zile.

În prezenta cauză, cercetările continuă, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Știri localePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite