Mama care a vrut să moară cu copilul, din răzbunare pe soțul infidel. „Pentru toată bătaia de joc pe care am suportat-o“

0
Publicat:

O femeie din Argeș a fost trimisă în judecată pentru tentativă la omor prin raportare la violență în familie. Ea a încercat să se sinucidă, la sfârșitul anului trecut, dând foc apartamentului în care se afla împreună cu fiul său, în vârstă de opt ani.

Și-a dat foc apartamentului Foto: Arhivă Adevărul
Și-a dat foc apartamentului Foto: Arhivă Adevărul

Femeia a vrut să-și pună capăt zilelor din cauza relației precare cu soțul ei, pe care îl bănuia că are o aventură. „Pentru toată bătaia de joc, care am suportat-o până acum. Rămâi cu c---a", este o parte din mesajul de adio lăsat de femeie în apartament.

Incidentul a avut loc în preajma Crăciunului din 2023. În noaptea de 26 spre 27 decembrie 2023, în locuința familiei din orașul Topoloveni (Argeș), femeia a dat foc la mai multe obiecte cu scopul de a se sinucide. A blocat ușa din apartament cu un pantofar și un cuier, lăsând cheia în yală pentru a nu se putea deschide ușa din exterior. În locuință a fost blocat și copilul acesteia.

Minorul a fost cel care și-a anunțat tatăl, aflat la muncă, de incendiul izbucnit în apartament, iar până la sosirea părintelui și a pompierilor s-a adăpostit în balcon.

Salvatorii au reușit să pătrundă, cu greu, în locuință, forțând ușa de acces.

Copilul a fost găsit pe balcon, în timp ce mama sa era inconștientă în pat, fiind transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

După ce și-a revenit, femeia a recunoscut anchetatorilor că a incendiat apartamentul în care locuia, dar a susținut că nu a dorit să-și ucidă fiul. 

Ea a fost arestată preventiv, fiind în prezent în Spitalul Penitenciar Mioveni.

Femeia a fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor, dosarul fiind înregistrat, pe 13 februarie 2024, pe rolul Tribunalului Argeș.

Acum, ea trebuie să răspundă în fața judecătorilor pentru faptele sale, fiind acuzată că a acceptat posibilitatea de a-și omorî copilul și a pus în pericol mai multe persoane și bunurile acestora în urma incendierii apartamentului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite