Liderul PSD Argeș, către colegi: E bine că mai puteți râde, într-o țară care se prăbușește

0
Publicat:

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș, a declarat, joi, în cadrul unui eveniment privind lansarea candidatului Georgel Mădulărea la Primăria Municipiului Câmpulung că „într-o țară care se prăbușește, râsul e un artificiu care ne dă optimismul necesar”.

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș Foto: Facebook PSD Argeș
Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș Foto: Facebook PSD Argeș

Am avut momente în cei 35 de ani când România a părut necondusă. Și Câmpulung câteodată nu? Și de fiecare dată PSD-ul a trebuit să apară și să repare ceea ce alții stricaseră. România a fost condusă de cei care ne-au spus lucrul bine făcut. Să trăim bine, exact. A mai fost unul care a spus că l-a învins nuștiu ce serviciu. A mai fost ăla cu să trăiți bine. Acuma este domnul acesta cu „lucrul bine făcut, România educată” - România terminată și așa mai departe”, și-a început discursul președintele Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș.

Ion Mînzînă a continuat apoi mulțumind celor prezenți că au răspuns solicitării de a li se prezenta candidatul pe care PSD  îl va susține la alegerile din 9 iunie pentru primăria din Câmpulung, însă din sală s-au auzit râsete, moment în care a afirmat, zâmbind: „E bine că mai puteți râde. Într-o țară care se prăbușește și râsul e un artificiu care ne dă optimismul necesar.”

După criticile aduse la adresa actualei conduceri, președintele CJ Argeș și al organizației județene a PSD a afirmat că se dorește a „pune bazele unei noi construcții”. Ion Mînzînă a solicitat apoi celor prezenți să îl susțină pe Georgel Mădulărea candidatul social-democraților pentru funcţia de primar al Câmpulung.  

Potrivit PSD Argeș, Georgel Mădulărea, președintele organizației municipale PSD, a fost desemnat joi cu unanimitate de voturi să candideze la funcția de primar al municipiului Câmpulung.

La lansarea candidaturii sale a fost prezentă și Simona Bucura Oprescu, ministru al Muncii și Solidarității Sociale, secretar executiv PSD Argeș.

În Câmpulung, în vechea capitală istorică a Muscelului și a Țării Românești, este nevoie de speranță. Este nevoie de locuri de muncă, de infrastructură, este nevoie de un Câmpulung curat, așa cum ni-l dorim cu toții. Este nevoie de un primar gospodar care face parte dintr-o echipă puternică, o echipă care a construit în Argeș și în România și care să îl susțină. Georgel Mădulărea are sprijinul nostru total. Munca stăruitoare învinge totul. Haideți să muncim pentru ca împreună să construim pentru Câmpulung! Oamenii de aici au ocazia de a alege unul de-al lor pentru a le fi primar! Câmpulungul merită un primar care vorbește mai puțin, dar care face mult”!, a declarat Simona Bucura-Oprescu, în cadrul evenimentului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite