Explozie pe o stradă din Pitești. Un om a ajuns la spital cu arsuri pe față și membre

0
0

O explozie a avut loc luni dimineață în municipiul Pitești. Echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș și ale Serviciului Județean de Ambulanță intervin la fața locului.

Pompieri în acțiune. FOTO IGSU
Pompieri în acțiune. FOTO IGSU

Update. A fost vorba despre o explozie neurmată de incendiu, produsă la o locuință, cel mai probabil în urma unor acumulări de gaze, potrivit primelor constatări ale pompierilor piteșteni.

În urma evenimentului, echipajul SAJ a preluat și transportat la spital o persoană de sex masculin, care a suferit arsuri la nivelul feței și membrelor superioare”, explică Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

Știrea inițială: S-a întâmplat pe strada Dârzul, nr. 23B. Este vorba despre o explozie neurmată de incendiu.

Bubuitura a produs panică.

Posibil o victimă, care din primele informații ar fi conștientă. Intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, alături de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș”, precizează ISU Argeș.

Către locul solicitării se deplasează și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Explozie similare

 Amintim că patru persoane au fost rănite, tot luni dimineață, în urma unei exploziii care s-a produs într-un bloc din Suceava. Una dintre victime a fost aruncată de suflul deflagraţiei de la etajul doi. Este vorba despre un bărbat de 60 de ani, care a suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corpului.

În urmă cu o săptămână, pompierii din Dâmbovița anunțau că o persoană a fost rănită și mai mulți locatari ai unui bloc au fost evacuați în urma unei explozii într-un apartament în orașul Fieni.

Tot în Fieni, un bloc întreg a fost evacuat, în urmă cu doi ani, din cauza unei explozii care a avut loc într-un apartament. Proprietarii au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

La fel, în 2013, cinci persoane, printre care şi un copil de 12 ani, au fost rănite într-o explozie care a distrus, practic, un bloc întreg din Fieni.  

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri