Explozie într-un bloc de locuințe din Suceava. „Sunt distrugeri și pagube materiale foarte mari”

0
0

Explozia a avut loc luni dimineață, într-un bloc din cartierul Burdujeni. Persoanele rănite au fost duse la spital.

Explozie într-un bloc din Suceava FOTO: newsbucovina.ro
Explozie într-un bloc din Suceava FOTO: newsbucovina.ro

O explozie puternică a a avut loc luni dimineață într-un bloc de locuințe din municipiul Suceava, în Cartierul Burdujeni.

În urma deflagrației, trei persoane au fost rănite, iar locatarii de la două scări de bloc s-au autoevacuat, după ce mai multe apartamente au fost avariate.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autoscară, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD, alte două echipaje în sprijin venind de la Serviciul de Ambulanță Suceava.

Persoanele rănite au fost duse la spital, potrivit newsbucovina.ro.

„Sunt distrugeri și pagube materiale foarte mari”, au precizat reprezentanții ISU Suceava.

În luna octombrie, cel puţin 16 apartamente dintr-un bloc din municipiul Vatra Dornei au fost afectate în urma exploziei unei butelii, au anunţat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava. O singură persoană a fost rănită în urma deflagrației.

Conform salvatorilor, în urma exploziei, o femeie în vârstă de 79 de ani a suferit arsuri minore la nivelul mâinilor şi pe faţă, aceasta fiind preluată de o ambulanţă pentru a fi transportată la spital.

De asemenea, uşa metalică de la intrarea într-un apartament de la etajul al II-lea a fost deformată, iar în interior a rămas blocat proprietarul, fiind necesară intervenţia pompierilor pentru salvarea acestuia.

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri