Persoană rănită în urma unei explozii într-un apartament din Fieni. Locatarii, evacuați

0
0

Pompierii din Dâmbovița anunță că o persoană a fost rănită și mai mulți locatari ai unui bloc au fost evacuați în urma unei explozii într-un apartament în orașul Fieni.

FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Potrivit ISU, explozia s-a produs la un apartament situat pe str. Republicii din Fieni.

„Acționează pompierii de la Garda Fieni cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, Detașamentul Pucioasa cu două autospeciale de stingere și o autospecială pentru descarcerare. La locul evenimentului pompierii au constatat că în urma exploziei a fost afectat apartamentul unde s-a produs deflagrația și un aparatament vecin. Explozia nu a fost urmată de un incendiu”, a precizat ISU Dâmbovița.

În urma evenimentului, o persoană a fost rănită și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD. De asemenea, au fost evacuate 12 persoane din blocul unde se află apartamentul afectat.

Situație similară în urmă cu doi ani

Un bloc întreg din oraşul dâmboviţean Fieni a fost evacuat, în urmă cu doi ani, din cauza unei explozii, care a avut loc într-un apartament. Proprietarii au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cel mai grav este un bărbat, care are arsuri la nivelul feţei şi toracelui.

Potrivit ISU Dâmboviţa, a avut loc o explozie, neurmată de incendiu, în bucătăria unui apartament dintr-un bloc situat pe strada Republicii din oraşul Fieni.

S-a intervenit cu trei autospeciale şi două echipaje de ambulanţă SMURD. Întregul bloc a fost evacuat pentru a preveni orice alt eveniment.

La fel, în 2013, cinci persoane, printre care şi un copil de 12 ani, au fost rănite într-o explozie care a distrus, practic, un bloc întreg din Fieni.

Este vorba despre o fetiţă de 12 ani, peste care a picat tavanul locuinţei, un bărbat de 45 de ani care a fost în comă din cauza traumatismelor severe suferite şi o femeie de 56 de ani, aflată, de asemenea, în stare gravă.

Explozia a fost provocată de o acumulare de gaze într-un apartament din bloc. Din cauza suflului, geamurile a patru blocuri din jur, pe o rază de 60 mp, au fost sparte, iar blocul în care s-a produs explozia nu mai poate fi locuit până când inspectorii în construcţii nu vor analiza modul în care a imobilul a fost afectat.

Târgovişte


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri