Bancomat aruncat în aer în județul Constanța. Câți bani au găsit anchetatorii în aparat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bancomat a fost aruncat în aer în județul Constanța în noaptea de joi spre vineri, iar polițiștii cercetează cazul, pentru a identifica persoana care a spart bancomatul aflat lângă o secție de poliție.

FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

UPDATE: În urma verificărilor s-a constatat faptul că în bancomatul respectiv se afla suma de peste 100.000 de lei, urmând ca reprezentanții unității bancare respective să comunice suma totală care se afla în bancomat înainte de producerea exploziei.

În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii identității persoanelor implicate, a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și luarea măsurilor legale care se impun.

***

Joi noapte, în jurul orei 3.15, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bancomat din comuna Castelu a fost spart.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar bancomatul este distrus ca urmare a unei explozii. Cercetările au fost preluate de polițiști ai Serviciului Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 

În cauză sunt continuate cercetările în vederea stabilirii identității persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri