Crimă din gelozie la Braşov: un bărbat a intrat în casă peste rivalul care dormea şi l-a înjunghiat de opt ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un braşovean a comis o crimă din gelozie FOTO Adevărul
Un braşovean a comis o crimă din gelozie FOTO Adevărul

Un braşovean care se afla sub influenţa alcoolului a luat un taxi cu care a mers la Teliu, a intrat în casă peste cel cu care fosta sa soţie avea o relaţie şi l-a înjunghiat de opt ori

O crimă din gelozie a avut loc la Braşov, luna trecută, la doar câteva zile după ce fusese găsit cadavrul unei prostituate, ucise şi îngropate. Câteva detalii au ieşit la iveală abia acum, când instanţa a decis prelungirea măsurii arestării preventive în cazul inculpatului. 

Procurorul Claudiu Sandu, reprezentantul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, a transmis că victima şi fosta soţie a autorului aveau o relaţie. În momentul în care a aflat, bărbatul înşelat a decis să-i aplice victimei o corecţie. 

„În data de 13 iulie 2022, în jurul orelor 03:00, fiind sub influenţa alcoolului, autorul s-a deplasat cu un taxi din Braşov în Teliu, a intrat în locuinţa victimei înarmat cu un cuţit şi un pistol de airsoft. Atacatorul a surprins victima dormind şi a înjunghiat-o de aproximativ 8 ori, cauzându-i leziuni incompatibile cu viaţa, după care a sunat la 112 şi s-a predat la postul de poliţie din localitate”, a precizat Claudiu Sandu. 

Instanţa a decis ca inculpatul să fie cercetat în stare de arest preventiv pentru 30 de zile, iar acum, la expirarea termenului, judecătorul a hotărât prelungirea măsurii de arest preventiv cu alte 30 de zile. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Câine bătrân, legat strâns cu sârmă, în pădure. Cum a reacţionat animalul când a fost salvat

Motivul pentru care unii români vor fi vizitaţi din nou de recenzori, deşi perioada de recenzare s-a încheiat

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite