Poliţista cu un corp perfect modelat. Ecaterina Braharu este vicecampioană naţională la fitness şi culturism VIDEO

0
Publicat:

O agentă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Neamţ a urcat pe podium la o competiţie de anvergură naţională. Ecaterina Braharu a cucerit medalia de argint la fitness și culturism, performanţă venită după doar câteva luni de pregătiri intense.

Ecaterina Braharu a obținut o medalie la primul concurs din cariera FOTO Facebook
Ecaterina Braharu a obținut o medalie la primul concurs din cariera FOTO Facebook

Ecaterina Braharu a intrat în structura Ministerului Administraţiei şi Internelor în anul 2022 şi are 23 de ani, fiind pasionată de sport încă din copilărie. După doar 5 luni de antrenamente intense, a hotărât să participe la Campionatul Naţional de Fitness şi Culturism de la Cluj-Napoca, competiţie care s-a derulat în perioada 15-19 mai 2024.

Este prima întrecere de acest gen din cariera Ecaterinei, poliţista dorind să se autodepăşească şi să evolueze într-o altfel de „versiune“ a sa, iar decizia avea să fie încununată de succes, devenind vicecampioană naţională. 

Şi cum prima competiţie a fost un test trecut cu brio, Ecaterina şi-a propus să participe şi la alte concursuri sportive în toamna acestui an.

„A fost un moment plin de emoţie. Am urcat pentru prima dată pe scenă, prezentând în toată evoluţia mea munca depusă şi eforturile pentru a obţine cel mai bun rezultat. Momentul acesta a fost aşteptat de foarte mult timp“, a declarat Ecaterina Braharu, care îşi desfăşoară activitatea la Biroul Ordine Publică din Piatra Neamţ. 

Poliţista a mai precizat că „mişcarea“, care nu înseamnă doar simple alergări pe străzile oraşului sau pe pista unui stadion, o ajută în activitatea profesională. Ea a reuşit să îşi facă timp pentru sală, păstrând o dietă strictă. Asta înseamnă să aibă mereu la ea o caserolă cu anumite alimente, colegii obişnuindu-se cu acest lucru.

Într-un comunicat semnat de inspectoarea Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, se arată că Ecaterina a ales această carieră deoarece consideră că e o îmbinare ideală între pasiunea pentru sport şi meseria de poliţist, care impune disciplină, ordine şi reguli stricte, putând contribui la binele comunității, responsabilitate care o motivează să fie în cea mai bună formă.

Sportiva este polițistă din anul 2022 FOTO Poliția Neamț
Sportiva este polițistă din anul 2022 FOTO Poliția Neamț

„Primul concurs a decurs bine! Cu titlul de vicecampioană naţională şi cu o bucurie maximă în suflet. După o perioadă de muncă şi sacrificii au început să apară şi rezultatele frumoase. Mulţumesc tuturor pentru susţinere şi antrenorului pentru toate sfaturile acordate, cu ajutorul cărora am ajuns pe podium!“, a postat, pe Facebook, Ecaterina Braharu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite