Mesaje obscene scrise pe blocul fostei iubite. Bărbatul din Piatra Neamț a vrut să se răzbune

0
Publicat:

Un individ din Piatra Neamţ a recurs la un gest reprobabil, din răzbunare pe fosta iubită. El a scris cu spray graffiti și cu vopsea mesaje obscene pe blocul unde locuieşte aceasta.

Autorul a fost depistat de polițiștii locali FOTO Poliția Locală Piatra Neamț
Autorul a fost depistat de polițiștii locali FOTO Poliția Locală Piatra Neamț

Deoarece şi-a lăsat „semnătura“ pe un imobil din cartierul Mărăţei din Piatra Neamț, el a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 2.000 de lei.

Totul a început în seara zilei de 8 ianuarie 2023 şi a continuat şi pe 10 ianuarie, după ora 22.00, pietreanul în cauză fiind supărat din motive sentimentale.

Şi a decis să o atenţioneze pe fosta amică. Mesaje obscene au fost scrise şi desenate cu un spray şi mai apoi cu vopsea de culoare roşie, acesta fiind modul în care a considerat că se răzbună pe cea cu care avusese o relaţie. Individul a fost înregistrat de camerele de supraveghere de la nişte pubele pentru deşeuri.

„Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional pentru încălcarea H.C.L. 228/2021- Regulamnetul privind normele de gospodărire, întreţinere, curăţenie şi estetică în municipiul Piatra Neamţ, art. 9, lit. g şi a fost somată să înlăture mesajele scrise şi să readucă pereţii imobilului la starea inţială“, a transmis Poliţia Locală Piatra Neamţ. 

Locul gunoaielor e la gunoi

Structura de ordine din subordinea Primăriei Piatra Neamţ a transmis, recent, şi un bilanţ al activităţilor desfăşurate anul trecut. În ceea ce priveşte lipsa de civism, aproape 900 de sancţiuni au fost aplicate de poliţiştii locali în cazul unor pietreni care au depozitat gunoaie lângă tomberoane sau pe malurile apelor.

„Dintr-un total de 4.426 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 780.800 lei, aplicate de poliţiştii locali, 882 de sancţiuni au fost doar pentru depozitarea necontrolată a deşeurilor, fie direct pe platformele de colectare şi nu în sheltere sau europubele, fie în zone neamenajate, cum ar fi malurile râurilor sau pâraielor“, transmit edilii.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite