Cumplit mod de răzbunare pe fosta iubită a unui tânăr orbit de gelozie. Ce infracţiuni foarte grave a comis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două fapte de distrugere prin incendiere are la activ acuzatul FOTO ISU Neamţ
Două fapte de distrugere prin incendiere are la activ acuzatul FOTO ISU Neamţ

Un bărbat gelos a decis să se răzbune pe fosta iubită, pentru acest lucru săvârşind câteva infracţiuni extrem de grave şi riscă să fie arestat preventiv

Un individ de 34 de ani din comuna Bodeşti, judeţul Neamţ, a fost reţinut de poliţişti şi urmează să se ceară arestarea preventivă, pentru comiterea mai multor infracţiuni, două extrem de grave, victimă fiind fosta lui iubită. Aceasta a suferit pagube foarte mari după ce două case i-au fost incendiate. 

Identificarea acestuia survine unei anchete desfăşurate de cadrele de la Secţia Rurală Gârcina şi Poliţia municipiului Piatra Neamţ, suspectul fiind bănuit de săvârşirea a două fapte de distrugere. Neamţeanul în culpă, pe fondul geloziei, nu a putut concepe că femeia cu care trăise o vreme a decis să rupă relaţia, iar în urma unor dispute a obţinut în instanţă un ordin de protecţie. 

„Din cercetările efectuate până în prezent a reieşit că, la data de 9 mai 2021, un bărbat de 34 de ani, din Bodeşti, ar fi incendiat locuinţa fostei sale concubine, de 30 de ani, incendiul izbucnit fiind lichidat de pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Petrodava Neamţ. Totodată, la data de 22 iunie a.c., acesta s-ar fi deplasat la un alt imobil aparţinând femeii în cauză, pe care l-ar fi incendiat, ulterior părăsind locul faptei“, se precizează într-un comunicat emis astăzi, 25 iunie, de către Poliţia Neamţ. 

A uitat de ordinul de protecţie

Anchetatorii au extins cercetările şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcarea ordinului de protecţie, constând în aceea că, la data de 22 iunie 2021, cel în cauză a uitat de obligaţiile impuse de către Judecătoria Piatra Neamţ pe numele acestuia, la data de 14 mai 2021. Adică nu a respectat prevederea care-i interzicea să se apropie de locuinţa fostei iubite sau de aceasta până la o anumită distanţă. 

La data de 24 iunie 2021, în urma documentării activităţi infracţionale, faţă de nemţeanul de 34 de ani a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii, iar astăzi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Incendiul de pe data de 22 iunie a izbunit foarte aproape de miezul, fiind anunţat prin apel la 112, înregistrat în jurul orei 23:45. La locul solicitării s-au deplasat militarii din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ, cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. La ajungerea salvatorilor, incendiul se manifesta la acoperişul unei locuinţe cu parter şi mansardă, cu posibilitatea propagării la întreaga casă, dar şi la una învecinată. 

„Au ars aproximativ 400 de metri pătraţi din acoperişul locuinţei, construit din astereală din lemn şi acoperit cu tablă, o centrală termică, trei metri cubi de lemn pentru construcţii, 20 de metri pătraţi de izolaţie şi s-au deteriorat patru ferestre de la locuinţa învecinată. Acţiunea intenţionată a fost cauza probabilă de producere a incendiului“, transmitea Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ. 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Cu ce matrapazlâcuri se mai „laudă“ românii prin UE. De la jafuri record la găinării de tot râsul

Caz oribil în Neamţ: bătrână de 81 de ani, torturată de propriul fiu. A încercat de şase ori s-o înece în fântână

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite