Criză de epilepsie suferită pe bicicletă. Tânărul din Neamţ s-a lovit cu capul de asfalt și nu a mai putut fi salvat

0
Publicat:

O criză fatală de epilepsie a fost suferită pe bicicletă de un tânăr din Neamţ. Acesta a avut leziuni grave când a căzut pe carosabil şi nu a mai putut fi salvat, manevrele de resuscitare neavând efect.

Accidentul a avut urmări tragice FOTO Arhiva Adevărul
Accidentul a avut urmări tragice FOTO Arhiva Adevărul

Stupidul accident a avut în dimineaţa zilei de marți, 16 mai 2023, în jurul orei 9.00, în comuna nemţeană Tazlău, victimă fiind un tânăr de 27 de ani. Au fost solicitate de urgență cadrele medicale la fața locului, dar manevrele acestora n-au dat niciun rezultat, astfel că a fost declarat decesul. O criză de epilepsie a provocat căderea de pe bicicletă.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că în timp ce tânărul se deplasa pe o bicicletă, în aceeaşi localitate, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, căzând pe partea carosabilă, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale“, a transmis Poliţia Neamţ.

Tot marți, 16 mai 2023, dar în jurul orei 12.00, poliţiştii au efectuat cercetări în cazul unui eveniment rutier petrecut  pe strada Bogdan Dragoş, în municipiul Roman. O femeie de 45 de ani conducea un autoturism, iar la un moment dat a accidentat o fetiţă de 5 ani, care a încercat să traverseze strada prin loc nepermis.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgenţă din Roman, pentru a primi îngrijiri medicale. A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Poliţişti recomandă părinţilor să-şi supravegheze atent copiii când ies cu ei la plimbare, pentru a evita incidente nedorite.

În categoria accidentelor stupide, care s-au petrecut în judeţul Neamţ, poate fi încadrat şi unul din aprilie 2022, el având loc pe Drumul Naţional 15C, Piatra Neamţ - Târgu Neamţ, în localitatea Bălţăteşti, aproape de staţiunea balneoclimaterică. O şoferiţă a fost rănită şi a ajuns la spital pentru că o roată de la un autovehicul s-a rupt din ax şi s-a izbit frontal în autoturism.

„O roată de la un autocamion încărcat cu lemne s-a desprins şi a lovit un autoturism. În autovehicul se afla doar conducătoarea auto, o femeie de aproximativ 40 de ani. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportată la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Orăşenesc din Târgu Neamţ“, comunica ISU Petrodava Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite