Cascadorie nocturnă la Bicaz Chei. Cum a încercat să şteargă urmele accidentului un şofer din Neamţ

0
Publicat:

Un tânăr şofer din judeţul Neamţ, pe lângă faptul că a fost rănit, are şi probleme penale, fiind acuzat de comiterea a trei infracţiuni după ce a fost protagonistul unei nedorite cascadorii nocturne.

Mașina a suferit avarii serioase FOTO Poliția Neamț
Mașina a suferit avarii serioase FOTO Poliția Neamț

Accidentul s-a petrecut în noaptea de 16/17 ianuarie 2024, în apropierea localităţii Bicaz Chei, pe Drumul Naţional 12C. Despre acest caz, poliţiştii au fost sesizaţi în jurul 21.30, cercetările arătând că la volanul unei limuzine a fost un conducător auto în vârstă de 20 de ani, domiciliat în oraşul Bicaz.

În timp ce era prin comuna menţionată, îndreptându-se către Bicazu Ardelean, la un moment dat a pierdut controlul direcţiei de deplasare. Maşina a părăsit carosabilul a doborât gardurile de la două gospodării, după care s-a răsturnat, cel de la volan şi un cunoscut de-al acestuia, care are 18 ani, suferind leziuni.

Potrivit poliţiştilor, după producerea nedoritului eveniment, conducătorul autovehiculului a intervenit asupra locului incidentului, lucru interzis de legislaţia rutieră. Maşina a fost repusă pe roţi şi dusă în curtea unui imobil, fără acordul proprietarului. Este curios de a acţionat în acest mod, mai ales că nu băuse.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi violare de domiciliu. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ“, a transmis inspector Ramona Ciofu.

Un accident mai puţin obişnuit s-a petrecut marţi, 16 ianuarie, la Piatra Neamţ. Pe la ora 10:20, în timp ce un bărbat conducea un autobuz, a frânat brusc, moment în care o femeie în vârstă de 53 de ani, care se afla în picioare s-a dezechilibrat şi a căzut, suferind câteva leziuni. Şoferul, care nu era băut, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite