Cine este tânărul decedat în maşina ajunsă sub un TIR. Mai avea puţin până acasă, la Târgu Neamţ FOTO

0
Publicat:

Un tânăr a sfârşit într-un groaznic accident rutier petrecut pe un drum naţional, autoturismul condus de el ajungând sub cabina unui TIR. Mai avea 30 de kilometri până în oraşul natal, Târgu Neamţ.

Tânărul a decedat pe loc FOTO Paul Ciurari
Tânărul a decedat pe loc FOTO Paul Ciurari

Victima nedoritului eveniment este Marius Cădere, de 27 de ani, cu domiciliul în Cluj Napoca, acolo unde absolvise Facultatea de Busines din cadrul Universităţii  „Babes Bolyai”. Se pare că acesta se îndrepta, venind din municipiul ardelean, către oraşul unde copilărise, terminând aici cursurile Liceului „Ion Creangă“.

Tragedia s-a petrecut pe data de 12 ianuarie 2024, la ora 21.00, în localitatea Petru Vodă, din comuna Poiana Teiului, pe Drumul Naţional 15B, care face legătura între Moldova şi Ardeal. La un moment dat, tânărul aflat la volanul unui autoturism a efectuat o manevră riscantă, a ajuns pe contrasens, maşina intrând sub un TIR.

În urma impactului, TIR-ul a ajuns într-un șanț FOTO Paul Ciurari
În urma impactului, TIR-ul a ajuns într-un șanț FOTO Paul Ciurari

„În timp ce un tânăr conducea un autoturism, ar fi efectuat o manevră de depăşire, pe un sector de drum prevăzut cu marcaj longitudinal continuu, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu auto, format din autoutilitară şi semiremorcă, condus de un bărbat, din Pipirig, ce se deplasa din sens opus“, a transmis Poliţia Neamţ.

Tamponarea a fost extrem de violentă, motorul maşinii fiind smuls şi proiectat pe drum, iar camionul de mare tonaj a ajuns în şanţul de pe marginea şoselei. La locul tragediei a ajuns un echipaj de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Neamţ.

„Cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au acţionat pentru scoaterea victimei din autoturism. Din păcate, victima prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. În urma evenimentului rutier a fost afectat un stâlp de electricitate, iar la locul respectiv a fost solicitat şi un echipaj de la Delgaz Grid pentru remedierea defecţiunilor“, a comunicat ISU.

Tragedia a avut loc pe DN 15B FOTO ISU Neamț
Tragedia a avut loc pe DN 15B FOTO ISU Neamț

Un alt accident mortal avusese loc în Neamţ pe data de 7 ianuarie, în jurul orei 16.00, pe Drumul European E 85, în zona unui depozit logistic din afara localităţii Cordun, în apropierea municipiului Roman. În incidentul rutier au fost implicate două TIR-uri şi două autoturisme, mai multe persoane rămânând încarcerate. Vinovat a fost şoferul unui camion de mare tonaj.

În urma coliziunilor a rezultat decesul unui şofer, în vârstă de 22 de ani, din judeţul Suceava, maşina acestuia, un Audi, fiind lovită de un TIR scăpat de sub control de conducătorul auto. La Spitalul de Urgenţă Roman au ajuns o tânără de 19 ani, prietena suceveanului şi conducătorul celuilalt camion, ambii fiind diagnosticaţi cu  politraumatisme.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite