Accidente neverosimile pe drumurile din Neamţ. Un şofer a fost rănit în timp ce schimba o roată

0
Publicat:

Începutul de an nu a fost lipsit de accidente neverosimile, care s-au petrecut pe drumurile din Neamţ. Câţiva conducători auto au terminat-o cu şoferia, fiind depistaţi la volan băuţi sau drogaţi.

Începutul de an n-a fost liniștit pentru cadrele de la Rutier FOTO Arhiva Adevărul
Începutul de an n-a fost liniștit pentru cadrele de la Rutier FOTO Arhiva Adevărul

Pe data de 2 ianuarie 2024, în jurul orei 18.15, poliţiştii au fost solicitaţi să facă cercetări în cazul unui eveniment rutier, care a avut loc pe DN 15 D, la Turtureşti. Un bărbat de 54 de ani, care se îndrepta spre Piatra Neamţ cu maşina, a intrat în coliziune cu alta, care era parcată şi semnalizată, pe marginea părţii carosabile.

„Totodată, acesta ar fi surprins şi accidentat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Tămăşeni, ce schimba o roată a autoturismului staţionat. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, a transmis Poliţia Neamţ.

Tot marţi, un alt eveniment rutier s-a petrecut în localitatea Borca, pe Drumul Naţional 17B. În jurul orei 17.40, un şofer, în vârstă de 23 de ani, care conducea o autoutilitară, a acroşat un consătean, de 40 de ani, care se deplasa în calitate de pieton, pe lângă bicicletă, pe marginea părţii carosabile.

Conducătorul auto a oprit maşina pentru a vedea în ce stare se află persoana pe care o acroşase cu una dintre oglinzi. Pietonul a refuzat să primească îngrijiri medicale, dar după plecarea şoferului a sesizat 112, aflându-se astfel de accident. A fost întocmit dosar de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

De peripeţii la volanul unei maşini a avut parte şi un nemţean de 34 de ani, din Agapia. Pe data de 3 ianuarie, în jurul orei 03.40, din cauza stării în care era, nu a observat un autoturism parcat regulamentar, intrând în coliziune cu acesta. Şoferul a fost testat, rezultatul indicând o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Probleme penale are şi un tânăr de 19 ani. Miercuri, în jurul orei 03.10, el a fost tras pe dreapta, pe Aleea Tineretului. Testul avea să indice 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au întocmit două dosare pentru consum de substanţe interzise, în culpă fiind un bărbat de 32 de ani din Târgu Neamţ şi altul, de 27 de ani, din Adjudeni.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite