BMW rupt în două, în impactul cu un cap de pod. Tânărul şofer a murit pe loc. Nu avea permis auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un BMW s-a rupt în două în urma coliziunii cu un cap de pod, maşina fiind apoi proiectată într-un copac de pe marginea unui drum judeţean din Neamţ. Tânărul şofer, care nu avea permis auto, a murit pe loc.

Coliziunea a fost extrem de violentă FOTO Poliția Neamț
Coliziunea a fost extrem de violentă FOTO Poliția Neamț

În noaptea de 22/23 februarie 2023, în jurul orei 23.00, poliţiştii şi pompierii de la descarcerare au fost solicitaţi să intervină pe Drumul Judeţean 208P, în localitatea Dragomireşti, Neamț, unde avusese loc un groaznic accident. Şoferul decedase în urma unei coliziuni, maşina rupându-se în două, iar o femeie de 38 de ani era rănită.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr, de 23 de ani, din comuna Dragomirești, conducea un autoturism prin localitate pe un sector de drum în curbă a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, nu a mai putut redresa maşina la timp și a urmat coliziunea cu un cap de pod şi un copac.

„În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto şi vătămarea unei femei de 38 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că tânărul de 23 de ani nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule“, a declarat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Deşi suferise grave traumatisme, pasagera rănită a reuşit să iasă singură din maşină, ulterior fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piatra Neamţ. În ceea ce priveşte cauzele care au dus la producerea acestui nedorit incident, ele sunt viteza excesivă şi lipsa de experienţă în conducere.

Forța impactului a rupt mașina în două FOTO ISU Neamț
Forța impactului a rupt mașina în două FOTO ISU Neamț

Un accident grav s-a petrecut în Neamţ şi pe 21 februarie 2023. În jurul orei 19.00, la Girov, pe Drumul Naţional 15D, un bărbat de 77 de ani nu a observat că un localnic, în vârstă de 39 de ani, traversa strada regulamentar, pe un marcaj semnalizat corespunzător. Pietonul a ajuns la spital, iar şoferului imprudent i s-a întocmit dosar penal.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite