Noi informații în cazul crimei de la Oradea. După ce și-a ucis tatăl, criminalul s-a rănit singur, cu un briceag

0
Publicat:

Au apărut noi detalii în cazul crimei îngrozitoare de la Oradea, soldată cu moartea unui om de afaceri din Beiuș. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, care și-a înjunghiat mortal tatăl, în vârstă de 53 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile.

Dinu Darius Lupaș,.
Dinu Darius Lupaș a fost arestat pentru 30 de zile. Foto: Captură video/ bihon.ro

Amintim faptul că o teribilă crimă a avut loc marți, 12 decembrie, după orele prânzului în Oradea, unde un bărbat, în vârstă de 25 de ani, și-a înjunghiat mortal tatăl, un afacerist din Beiuș. Incidentul s-a petrecut într-un apartament de la primul etaj al unui bloc din cartierul Prima Nufărul.   

Dinu Lupaș, tatăl tânărului, și-a dat ultima suflare marți seara la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Oradea, după ce personalul medical a efectuat ore în șir manevre de resuscitare. Înainte de a fi transportat la unitatea spitalicească, echipajele SMURD, sosite la locul crimei, au reușit să-i repornească inima, însă după ce a ajuns la UPU, el a intrat, din nou, în stop cardiac.   

După ore întregi în care personalul medical a încercat din răsputeri să-l aducă la viață pe bărbat, a fost declarat decesul. Victima a murit din pricina hemoragiei interne şi externe. 

 Tânărul și-a recunoscut fapta

Fiul omului de afaceri, care a fost transportat la aceeași unitate spitalicească, a fost găsit de oamenii legii lângă pubelele de gunoi din vecinătatea blocului. El prezenta mai multe leziuni, la nivelul gâtului, toracelui, abdomenului și membrelor, cauzate de loviturile de cuțit. Ulterior, a fost spitalizat pe secția de Chirurgie, iar starea sa este stabilă. 

Conform anchetatorilor, se pare că tânărul, Dinu Darius Lupaș, este răspunzător pentru leziunile sale. Autorul crimei și-a recunoscut fapta în timpul nopții de marți, potrivit ebihoreanul.ro

La faţa locului s-au deplasat organele de poliţie din cadrul I.P.J. Bihor, ocazie cu care s-a stabilit faptul că inc. L.D.D. i-a aplicat tatălui său L.M.D., în vârstă de 53 de ani, mai multe lovituri cu un cuţit tip briceag la nivelul gâtului şi al toracelui, provocându-i plăgi înţepate, tăiate, penetrante toracice cu interesare viscerală (cord) şi plăgi cervicale cu interesare arterială, în timp ce se aflau în apartamentul unde locuiau de pe str. Ion Bradu, după care inculpatul L.D.D. şi-a autoprovocat la nivelul corpului mai multe plăgi tăiate”, se arată în comunicatul transmis miercuri, 13 decembrie, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. 

Totodată, individul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de violență în familie sub forma omorului.

Conform bihon.ro, tânărul, care nu are antecedente penale, va sta în arest până la data de 11.01.2024, inclusiv.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite