Bărbatul din Bistrița care și-a ucis soția în fața copiilor, arestat preventiv

0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din municipiul Bistrița a fost arestat preventiv, la o zi după ce a fost externat din spital și reținut în legătură cu tragicul incident din data de 2 decembrie. Acesta și-a ucis soția cu un cuțit în locuința familiei, în prezența celor doi copii minori ai cuplului.

Bărbatul și-a omorât soția cu un cuțit FOTO Shutterstock
Bărbatul și-a omorât soția cu un cuțit FOTO Shutterstock

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud, inculpatul a fost externat din spital miercuri, după ce a primit îngrijiri medicale pentru leziunile suferite în ziua crimei.

El a fost apoi condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud pentru audieri. Procurorul de caz a decis reținerea bărbatului pentru 24 de ore, plasându-l în arestul IPJ.

Joi după-amiază, Tribunalul Bistrița-Năsăud a aprobat cererea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Decizia poate fi contestată în următoarele 48 de ore de la pronunțare.

Arestat în ziua înmormântării soției

În ziua externării sale, soția sa în vârstă de 33 de ani, a fost condusă pe ultimul drum de către familie, prieteni și cunoscuți. Femeia lăsa în urmă un băiat și o fetiță. Înmormântarea a avut loc joi.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor, sub forma violenței în familie. Cercetările sunt în continuă desfășurare.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite