Taxi răsturnat în Iași în urma unui accident rutier. Doi pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale VIDEO

0
Publicat:

Un accident rutier a avut loc, miercuri dimineața, în municipiul Iași, lângă podul Cantemir, unde un autoturism echipat taxi a intrat în coliziune cu un automobil Dacia Logan.

Accident Iași pod Cantemir
Accident Iași pod Cantemir

Conform primelor informații, accidentul s-a produs după ce șoferul autoturismului marca Dacia Logan a încercat să vireze la stânga, pe pod, fără să acorde prioritate, în timp ce din spate venea o coloană de mașini, prima dintre ele fiind un taxi în care se aflau doi pasageri.

Echipajele de salvare au intervenit de urgență

În urma impactului, taxiul s-a răsturnat pe o parte. La locul producerii accidentului au sosit imediat angajații Detașamentului 1 de Pompieri Iași, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă dar și un echipaj de prim ajutor calificat. T

otodată, la locul accidentului a ajuns și o ambulanță cu medic, de la Serviciul Județean de Ambulanță Iași. Cele două persoane aflate în taxi, o mamă și fiul ei, au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului fac cercetări pentru a stabili cine este vinovat pentru producerea accidentului. Totodată, ambii șoferi au fost testați alcooscopic, în cazul ambilor rezultatul fiind negativ.

Taxiul în care se aflau trei persoane s-a răsturnat pe o parte

În imaginile înregistrate de camerele de luat vederi amplasate în zona în care s-a produs accidentul se observă cum șoferul aflat la volanul autoturismului alb, marca Dacia Logan, încearcă să vireze la stânga, pe podul Cantemir.

În acel moment, șoferul autoturismului echipat pentru taximetrie, care se deplasa pe Splai Bahlui, dinspre Podu Roș spre Podul de Piatră, este acroșat iar mașina în care se afla, împreună cu doi pasageri, se răstoarnă pe o parte și se oprește în apropierea trotuarului destinat circulației pietonilor și bicicliștilor. Echipajele medicale au intervenit la fața locului și s-au asigurat că viața celor implicați în accident nu este pusă în pericol

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite