Poli Iași pierde în primul amical din Bulgaria. Cum s-au descurcat băieţii lui Leo Grozavu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politehnica Iaşi a cedat în primul meci de pregătire disputat în cantonamentul din Bulgaria. Alb-albaştrii au pierdut, scor 0-2, cu Botev Plovdiv.

Politehnica Iaşi SURSĂ Facebook Politehnica Iaşi
Politehnica Iaşi SURSĂ Facebook Politehnica Iaşi

Poli a început bine partida, semnând mai multe ocazii în prima repriza, dar nu a reuşit să marcheze.

Poli a semnat ocaziile, Botev a înscris

În minutul 22, Vojtus a trimis pe lângă poartă, din centrarea lui Martac iar seria ratărilor a continuat, un minut mai târziu, prin ocazia lui R. Ion. În minutul 24, Mogoș a tras peste poarta iar două minute mai târziu Botev a reușit să deschidă scorul, în urma unui contraatac, prin M. Sekulic. Astfel, bulgarii au intrat la pauză în avantaj, scor 0-1. 

Poli a început tare partea a doua a jocului și a avut o ocazie mare, în minutul 58, când Azoiței a trimis spre poartă, cu capul, mingea primită de la Alin Roman, dar tot bulgarii eu fost cei care au reușit să înscrie, în minutul 63, prin D. Tonev, din penalty. Hlistei a semnat și el o ocazie importantă, în minutul 66, dar nu a reușit să trimită mingea în plasă. Poli a mai avut o ultimă ocazie, în minutul 89, când Șerban a bătut o lovitura liberă de la 16 metri dar mingea a fost reținută de portarul advers. 

Iaşiul a testat 23 de jucători

În această partidă, antrenorul Iaşiului a avut ocazia să vadă la treabă nu mai puţin de 23 de jucători.

Leo Grozavu a alinitat următorul prim 11: Brînză, Martac, Tincu, Katanec, Ștefanovici, Marchioni, Itu, Mogoș, Dumitru, Ion și Vojtus.

La pauză, antrenorul Politehnicii a schimbat intreaga echipă și i-a introdus în teren pe Celeadnic Dumitru, Kouadio Christ, Azoiței, Florin Ilie, Șerban Sorin, Gabriel Vașvari, Alin Roman, Gheorghiță Andrei, Cătălin Hlistei, Harrison și Cherman.

Pe parcursul reprizei secunde a mai fost efectuată o schimbare în tabăra ieşeană: Cherman a fost înlocuit cu Militaru, în minutul 80. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite