Politehnica Iași a ajuns în Bulgaria. Care sunt noutățile din lotul promovat în Liga 1 la fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politehnica Iași a început, oficial, al doilea cantonament al verii. De data aceasta, moldovenii se află în Bulgaria, la Bansko, unde au ajuns în cursul zilei de luni, 26 iunie 2023.

Politehnica Iași SURSĂ Facebook Politehnica Iași
Politehnica Iași SURSĂ Facebook Politehnica Iași

Trupa antrenată de Leo Grozavu va pregăti, în țara vecină, revenirea în primul eșalon al fotbalului românesc.

Pregătiri intense pentru SuperLigă

Alb-albaștrii au mai susținut un cantonament în această vară, la Brașov. Acolo au efectuat mai multe antrenamente, ce au vizat pregătirea fizică. Totodată, ieșenii au disputat și două partide de pregătire, în compania campioanei Farul Constanța și a divizionarei secunde, FC Brașov. În prima partidă, Poli a cedat, scor 1-0. Cu toate acestea, ieșenii au bifat mai multe ocazii. A doua partidă de pregătire s-a terminat cu scorul de 0-0.

În cantonamentul din Bulgaria, fotbaliștii Iașiului vor efectua mai multe antrenamente dar și o serie de jocuri amicale. Astfel, sunt programate partide de pregătire cu echipe din Bulgaria și Kosovo, pentru omogenizarea lotului de jucători. Tot în cantonamentul din țara vecină vor ajunge și noutățile din lotul lui Leo Grozavu, un fotbalist ce a evoluat sezonul trecut în Liga 1 fiind așteptat să se alăture echipei în seara de 26 iunie 2023. 

Cu cine a semnat Politehnica

Politehnica a reușit și un transfer important la începutul acestei săptămâni. Este vorba despre Florin Ilie, fundaș central în vârstă de 31 de ani. Fotbalistul a evoluat, în sezonul trecut, pentru Universitatea Cluj. În stagiunea precedentă, acesta a bifat nu mai puțin de 29 de partide oficiale pentru Universitatea, atât în campionat cât și în Cupa României. Florin Ilie mai are în palmares și un trofeu de campion al ligii secunde. În sezonul 2019-2020, acesta a reușit să promoveze, cu UTA Arad, de pe prima poziție a ligii secunde. 

Politehnica Iași a reușit să promoveze în primul eșalon al fotbalului românesc după ce s-a impus categoric în liga secundă, terminând play-off-ul competiției fără să piardă. 

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite