Poli Iași începe seria meciurilor de pregătire în Bulgaria. Ce adversar vor avea alb-albaștrii

0
Publicat:

Politehnica Iași se află, în această perioadă, în al doilea cantonament al verii, în Bulgaria. Ieșenii vor începe astăzi seria partidelor amicale, în compania unui adversar din prima ligă a Bulgariei.

Politehnica Iași SURSĂ Facebook Politehnica Iași
Politehnica Iași SURSĂ Facebook Politehnica Iași

Este vorba despre Botev Plovdiv, formație ce a început deja să se obișnuiască cu meciurile amicale în compania formațiilor din SuperLiga României.

Pregătiri intense pentru revenirea în Liga 1

Meciul dintre Politehnica Iași și Botev Plovdiv este programat astăzi, 28 iunie, începând cu ora 17.00. Botev, echipă de primă ligă din Bulgaria, a reușit să termine sezonul trecut pe a zecea poziție a clasamentului. Bulgarii nu sunt la primul amical al verii. În urmă cu două zile, aceștia au întâlnit o altă formație din România. Este vorba despre Universitatea Craiova, care a reușit să se impună cu scorul de 2-0. Botev este una dintre echipele titrate ale Bulgariei, având în palmares două titluri de campioană, trei cupe ale Bulgariei și o Supercupă. 

Program infernal în primele șase etape

Politehnica a flat, în cursul zilei de 27 iunie, și programul pentru noul sezon. Astfel, pentru alb-albaștri urmează un început greu de campionat, întâlnind cele mai puternice formații din România în primele etape. Printre echipele pe care le va întâlni Iașiul se numără CFR Cluj, Farul Constanța, Universitatea Craiova și FCSB.

,,Trebuie să joace fiecare cu fiecare. Cu toții și-ar dori meciuri ușoare la început. Nu avem un program facil, suntem o echipă nou promovată. Trebuie să fim din prima etapă cu motoarele ambalate și vom vedea ce se întâmplă. După ce vor trece aceste etape, vom putea să spunem despre program. Nu contează programul, jucăm cu toate echipele, indiferent de valoarea lor și de dificultatea jocului. Avem un început greu, era normal să fie greu în orice situație, chiar dacă am fi jucat cu primele clasate sau cu echipele proaspăt promovate. Trebuie să câștigăm formă sportivă și apoi vom vedea ce se întâmplă", a precizat Leo Grozavu, antrenorul Politehnicii Iași.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite