Politehnica Iași a reușit un nou transfer. George Dragomir va ajunge în cantonamentul din Bulgaria

0
Publicat:

Politehnica Iași a reușit un nou transfer în această pauză competițională. Gruparea moldavă a semnat cu un tânăr atacant, în vârstă de 19 ani.

George Dragomir, Politehnica Iași SURSĂ Facebook Politehnica Iași
George Dragomir, Politehnica Iași SURSĂ Facebook Politehnica Iași

Este vorba despre George Dragomir, care vine în Copou să întărească atacul echipei antrenate de Leo Grozavu.

Dragomir va ajunge în cantonamentul din Bulgaria

În prezent, alb-albaștrii se află în cantonamentul din Bulgaria, la Bansko. Acolo, Politehnica pregătește revenirea în Liga 1 de fotbal a României. Tot acolo va ajunge și George Dragomir. Oficialii clubului din Copou au anunțat că tânărul fotbalist se va alătura lotului în cursul zilei de miercuri, 28 iunie. Dragomir a fost legitimat, sezonul trecut, gruparea din prima ligă, FC Botoșani. Acesta are în palmares și un trofeu. Este vorba despre o Cupă a României, pe care a reușit să o câștige pe când evolua la Sepsi Sf. Gheorghe. 

În cursul zilei de 26 iunie, Politehnica a reușit să mai bifeze un transfer important. Este vorba despre Florin Ilie, fundaș central în vârste de 31 de ani, cu experiență în primul eșalon al fotbalului românesc. În sezonul trecut, acesta a evoluat în tricoul celor de la Universitatea Cluj, reușind să bifeze nu mai puțin de 29 de meciuri oficiale. 

Cum arată cantonamentul din Bulgaria

Politehnica Iași a ajuns în cantonamentul din Bulgaria în cursul zilei de 26 iunie. Alb-albaștrii au început deja antrenamentele, care vizează atât pregătirea fizică cât și omogenizarea echipei. Pentru formația ieșeană sunt programate și câteva meciuri amicale, pentru ca Leo Grozavu, antrenorul Iașiului, să aibă ocazia să testeze toți fotbaliștii din lot. Conform celor anunțate de oficialii clubului, partidele de pregătire vor fi disputate în compania unor formații din prima și a doua ligă a Bulgariei. Totodată, Politehnica va da piept și cu o formație din Kosovo.

În această vară, Iașiul a mai efectuat un stagiu de pregătire, la Brașov. Acesta a fost încheiat cu două partide amicale, în compania campioanei Farul Constanța și a divizionarei secunde, FC Brașov. 

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite